Styrke og visdom meditation guidet på dansk. Healings meditationen skaber dyb og tryg jordforbindelse, giver dig oplevelsen af samhørighed og viser dig vejen til din indre visdom, styrke og kraft.

Styrke og visdom meditation // frihed & handlekraft

Styrke og visdom meditation viser dig, du er mere end din historie og den familie du kommer af. Den historie der også er dine forældres historie og deres forældres historie og sådan fortsætter det bagud og bagud i tiden.

Det kan blive en ond spiral, der holder dig fast i gamle overbevisninger. Overbevisninger, der ikke nødvendigvis er dine egne erfaringer, men dem der er gået i arv fra generation til generation. Det begrænser adgangen til din egen indre visdom og blokerer din styrke og handlekraft og evnen til at leve præcist det liv, der passer til dig.

Få en forsmag på meditationen her:

Du er mere end din historie:

Meditationen guider dig ind i din kerne og hjælper dig med at sætte dig fri af fortiden og din (familie) historie. Den skaber dyb jordforbindelse, tryghed i din kerne og giver dig tro på dig selv og øger dit selvværd. Herfra vokser ansvar og din handlekraft øges.

Jeg anbefaler dig at bruge æteriske olier:

til at forstærke og støtte energien i din healing og dit arbejde med at balancere dit indre.

Til denne meditation er de æteriske olier enebær, rosmarin, lavendel og kamille med til at forstærke og støtte din oplevelse og den healing, der sker under meditationen. Brug de æteriske olier fortyndet i vand i en aromalampe. Bland 3-4 styk af olierne sammen. 3 dråber af hver.

Enebær // genopbygger viljen og mindsker bekymringer

Rosmarin // øger selvtillid og forstærker den spirituelle kærlighed

Lavendel // skaber ro i sindet og tryghed i din kerne

Kamille // beroliger solar plexus og åbner for at tage imod hjælp

Skriv din kommentar her:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Item added to cart.
0 items - DKK