fbpx

Styrken ved sårbarhed

Brené Brown Styrken ved sårbarhed.

Jeg har meldt mig til en 7 dages challenge om at sælge sin viden online. Jeg ved ikke helt, om det der online univers er for mig, men det er altid godt at lære nyt og rykke nogle grænser.

Nå men det jeg egentlig vil sige er, at i forbindelse med den challenge bliver Brené Brown nævnt. Hun forsker i sårbarhed, mod, empati og skam og holder foredrag (med humor). Hun er er enormt inspirerende at lytte til. Så hende måtte jeg have lidt inspiration fra i dag.

Hvis du har 20 minutter i dag, vil jeg klart anbefale dig at lytte til hendes foredrag Styrken ved sårbarhed. Det er tekstet på dansk. Brené fortæller levende og nærværende krydret med humor om den forskning hun har lavet igennem mange år.

Brené Brown Styrken ved sårbarhed:

Det er for mange sårbart at stå frem som den de er. At vise sig selv som uperfekt. Brené forklarer så smukt, hvad mod betyder på engelsk. Mod = courage (på engelsk). Cour betyder hjerte og i den oprindelige forståelse af courage betyder det “at fortælle historien om hvem du er med hele hjertet.” Det jeg allermest vil tage med og forsøge at gøre til mit mantra er “modet til at være uperfekt”.

Vil du i en dybere kontakt med dig selv og dit hjerte?

Healing Kolding

Healing 1:1

forløser blokeringer og skaber balance imellem din krop, din sind og din sjæl. Du føler dig mere hel og tættere forbundet med den du er.
spirituel uddannelse lysarbejder i hjertet

Spirituel uddannelse // Lysarbejder i hjertet

På uddannelsen arbejder vi med at åbne dit hjerte, forbinde dig til dit indre lys, udvikle dine spirituelle sanser og dine evner til at heale.
Gruppehealing

Gruppehealing

Du føres på en indre rejse, som giver mulighed for indsigt, forløsning og healing – i det tempo der passer dig. Det bringer dig i tættere kontakt med dit hjertes visdom. Alle kan være med uanset erfaring.

Hjerteessens

et fællesskab, hvor du åbner dit hjerte, styrker dit selvværd og øger livsglæden og din evne til at tage kærligt vare på dig selv, så du kan lukke kærligheden ind.
spirituel udvikling del 1

Spirituel udvikling // del 1

Vejen til dit hjerte er et spirituelt forløb, der er tilrettelagt for at støtte dig med din spirituelle åbning, så du forbinder dig til din indre styrke og lyset i dit hjerte.

Spirituelt udviklings forløb

Individuelt 1:1 forløb er for dig der vil åbne dit hjerte og finde din mening, retning og vej i livet.

Skriv din kommentar her:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Item added to cart.
0 items - DKK