Styrken ved sårbarhed

Brené Brown Styrken ved sårbarhed.

Jeg har meldt mig til en 7 dages challenge om at sælge sin viden online. Jeg ved ikke helt, om det der online univers er for mig, men det er altid godt at lære nyt og rykke nogle grænser.

Nå men det jeg egentlig vil sige er, at i forbindelse med den challenge bliver Brené Brown nævnt. Hun forsker i sårbarhed, mod, empati og skam og holder foredrag (med humor). Hun er er enormt inspirerende at lytte til. Så hende måtte jeg have lidt inspiration fra i dag.

Hvis du har 20 minutter i dag, vil jeg klart anbefale dig at lytte til hendes foredrag Styrken ved sårbarhed. Det er tekstet på dansk. Brené fortæller levende og nærværende krydret med humor om den forskning hun har lavet igennem mange år.

Brené Brown Styrken ved sårbarhed:

Det er for mange sårbart at stå frem som den de er. At vise sig selv som uperfekt. Brené forklarer så smukt, hvad mod betyder på engelsk. Mod = courage (på engelsk). Cour betyder hjerte og i den oprindelige forståelse af courage betyder det “at fortælle historien om hvem du er med hele hjertet.” Det jeg allermest vil tage med og forsøge at gøre til mit mantra er “modet til at være uperfekt”.

Inspirer andre ved at skrive en kommentar eller spørgsmål her:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.