Transformation: hovedrengøring og udvidelse af bevidsthed

Transformation arbejder indefra og ud. Jeg har været i en proces længe – men lige nu accelererer det. De sidste par dage har været så intense og jeg har næsten ikke kunnet være i min krop.

Jeg får renset for vildt ud, i lag jeg slet ikke kan beskrive. Samtidig med har jeg en stor åbning og udvidelse i min bevidsthed. Det har været så stor en forandring i mig, så jeg et øjeblik troede, jeg var ved at miste forstanden.

Puha det har også været en smule skræmmende, når alt det gamle falder væk og det nye banker på.  Jeg har fået hjælp af et par dygtige damer undervejs. Til at lade mig forstå og blive bekræftet i at alt det jeg oplever er sandt. Og til at rense ud og holde tungen lige i  munden.

Det går så stærkt, at det der var sandt i går allerede er old news i dag….

Transformation og nye tider:

Der er så meget nyt, der banker på. Og det betyder også noget for min forretning og måder at hjælpe mennesker på. Så jeg har brug for at sætte mig fri. Fri at ego. Fri af pengene. Fri af forretningen og ”rigtige” måder at have forretning på. Fri af alt det, jeg har lært af andre.

Fri til at være mig og lande i den jeg er. Med alt der er mig. Stå stærkt i mig selv.

Så lige nu tager jeg mig tiden, så jeg kan lande og lytte. Lytte til den dybe vejledning, der kommer fra mit hjerte og min sjæl. Og så er jeg spændt på, hvad der folder sig ud derfra.

Jeg har allerede en fornemmelse af det nye, for mit livsformål blev tydeligt for mig den anden dag. Så det arbejder jeg med. I mig så det kan folde sig ud herfra …. Transformation – det er spændende – synes jeg!

I lys og kærlighed Ann

PS: er der noget, der kalder i dig eller nyt der presser på og har du brug for vejledning og støtte undervejs, så se mine tilbud 1:1 sessioner her. Måske det er noget for dig.Skriv din kommentar her:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Item added to cart.
0 items - 0,00 kr.
X

Glemt adgangskode?

Tilmeld dig