Transformation

Transformation er skifte i energi og bevidsthed

Transformation er skifte i energi til en højere frekvens igennem forening med lyset. Det er udvidelse af bevidsthed imod nye dimensioner og erkendelse af tilhørsforhold til sjælens oprindelse og samhørighed med højere bevidstheder.

Sammen med Jorden er vi i stor transformation. Tiderne er omskiftelige med nye energier og åbninger til os mennesker. Til nye bevidstheder og nye dimensioner. Det påvirker gamle uforløste traumer, oplevelser og erindringer – både i dette liv og fra tidligere liv. Erindringer din sjæl har bragt med ind i dette liv. Det kan være en hård proces.

Heldigvis er det også mulighedernes tid. Til healing og dyb transformation. Til én gang for alle at få forløst alt det gamle. Højne vores vibration til en højere, lettere og lysere energi – fyldt med kærlighed.

Ved at arbejde med dine egne energier og dit lys giver du dit bidrag til Jordens transformation ind i lyset.

 Jeg har en rolle i at hjælpe med den transformation, vi mennesker kan opnå igennem forening i og med lyset, som den højeste Guddommelige kraft og energi. At vise vejen tilbage til lyset. At genskabe kontakten til vores sjæls højere bevidsthed.

De nye dimensioner:

I de nye dimensioner er der mere klarhed. Storhed, indflydelse og ansvar. Her lever vi i fred og harmoni med hinanden. Ud fra hjertet – mere kærligt, empatisk og omsorgsfuldt. Både for os selv og for andre.

Sammen skaber vi et liv på Jorden i tråd med vores hjerter og med lyset og med kærligheden som vejviser.

Det er min sandhed ud fra mit perspektiv.

Inspirer andre ved at skrive en kommentar eller spørgsmål her:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.