Undervisning // Unfold your power

kurser & arrangementer

Undervisning // Unfold your power er for dig, der ønsker større indre fred og frihed, som vil opleve mere helhed og finde en større mening i livet – din mening.

Undervisning // Unfold your power med personlig og spirituel udvikling.

Undervisning // Unfold your power er forskellige tilbud, der støtter og inspirere dig på din personlige og spirituelle rejse i livet. Du kan tage deltage der, hvor det kalder på og passer på din rejse. Er du i tvivl for det er, så giv mig gerne et ring eller skriv.

Med min undervisning får du både personlige og spirituelle indsigter, der viser dig, hvad dine muligheder er og hvordan du bruger det spirituelle univers til at skabe en dybere kontakt til dig selv. Fra en dyb kontakt med dit hjerte og dit indre, folder du dit fulde potentiale ud og lever dit liv i fred og balance med den du er.

Tilbud der støtter dig på din personlige og spirituelle udviklingsrejse:

undervisning

Healer uddannelse // Lysarbejder i hjertet

Sammen finder vi din unikke måde at være healer på.

Igennem dit spirituelle hjerte er du dybt forbundet til din sjæl og det universelle healing lys. Derfor har vi fokus på at forbinde dig til og åbne dit spirituelle hjerte. Når du er forbundet til dit hjerte og dit sjæls lys, falder det dig nemt og naturligt at følge din vej og bruge dine unikke evner.

Du får viden og indsigt omkring healing, spirituelle værktøjer og dine spirituelle sanser. Du får introduktion til åndelighed og det spirituelle univers og hvordan du bruger det til at skabe en dybere indsigt og forståelse for dig selv.

Læs mere og se datoer for næste hold her.

åndeligt mentor forløb

Åndeligt mentorforløb
Dit fulde potentiale

Åndeligt mentorforløb er tilrettelagt kun til dig, for at støtte dig med din personlige og spirituelle udvikling, så du folder dit fulde potentiale ud og finder en dybere mening med dit liv.

18 timer med 1:1 spirituel & åndelig undervisning, hjertehealing og guidede øvelser.

Se her om forløbet giver genklang i dig.

undervisning

Spirituel samtale & undervisning
Opdag din sandhed

Spirituel samtale & undervisning er dit uformelle rum til at udforske og lære om de spirituelle og åndelige sider af livet.

1:1 samtale og undervisning, hvor du får større indsigt i de åndelige og spirituelle sider af livet. Du får værktøjer til din personlige og spirituelle udvikling til din sjæls rejse på jorden.

Bliv klogere på om spirituel samtale og undervisning er noget for dig.

kursus i healing & åndelighed

Healing kursus

Kurset skaber en dybere indsigt og forståelse for dig selv igennem arbejdet med healing og dine spirituelle sanser.

13 timer fordelt på 2 dage med en kombination af undervisning, healing meditation og praktiske øvelser.

Du får viden og indsigt omkring healing, spirituelle værktøjer og dine spirituelle sanser. Du får introduktion til åndelighed og det spirituelle univers og hvordan du bruger det til at skabe en dybere indsigt og forståelse for dig selv.

Læs mere og se datoer for næste kursus her.

kursus i selv healing

Kursus i selvhealing // dyb ro & balance

Kurset der bringer fred og balance i dit indre. er for dig, der vil i dybere kontakt med dig selv. Et selvkærligheds boost til dig selv!

Du får øvelser og værktøjer til at skabe ro og dermed heale dig selv, så du finder indre fred og balance. Du styrker din kerne og øger din indre tryghed.  

Kurset er en blanding af undervisning, healingmeditation, øvelser, refleksion og selvfordybelse, der bringer dyb ro og balance i dit indre, så du trygt kan være dig og vise verden, hvem du er.

Læs mere og se datoer for næste kursus her.

Item added to cart.
0 items - DKK