Urkraft og jordforbindelse healing meditation

Urkraft og jordforbindelse healing meditation // Styrke og visdom guidet på dansk. Meditationen skaber dyb og tryg jordforbindelse, giver dig oplevelsen af samhørighed og viser dig vejen til din indre visdom, styrke og kraft. Meditationen guider dig ind i din kerne og hjælper dig med at sætte dig fri af fortiden og din (familie) historie. Den skaber dyb jordforbindelse, tryghed i din kerne og giver dig tro på dig selv og øger dit selvværd. Herfra vokser ansvar og din handlekraft øges. Meditationen varer 30 min. .

Music by Christopher Lloyd Clarke. Licensed by Enlightened Audio

Du er mere end din historie

Urkraft og jordforbindelse healing meditation viser dig, du er mere end din historie og den familie du kommer af. Den historie der også er dine forældres historie og deres forældres historie og sådan fortsætter det bagud og bagud i tiden.

Det kan blive en ond spiral, der holder dig fast i gamle overbevisninger. Overbevisninger, der ikke nødvendigvis er dine egne erfaringer, men dem der er gået i arv fra generation til generation. Det begrænser adgangen til din egen indre visdom og blokerer din styrke og handlekraft og evnen til at leve præcist det liv, der passer til dig.

Støt Urkraft og jordforbindelse healing meditation med æteriske olier:

Til denne meditation er de æteriske olier enebær (genopbygger viljen og mindsker bekymringer), rosmarin (øger selvtillid og forstærker den spirituelle kærlighed), lavendel (skaber ro i sindet og tryghed i din kerne) og kamille (beroliger solar plexus og åbner  for at tage imod hjælp) med til at forstærke og støtte din oplevelse og den healing, der sker under meditationen. Brug de æteriske olier fortyndet i vand i en Duftlampe. Bland 3-4 styk af olierne sammen. 3 dråber af hver.

Skriv din kommentar her:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Item added to cart.
0 items - 0,00 kr.
X

Glemt adgangskode?

Tilmeld dig