Sjælehealing lydfiler

Sjælehealing lydfiler er med kanaliseret healing og blide guidninger. For at aktivere lyset i dine celler og give plads til mere af din sjæls bevidsthed.

Jeg formidler og guider til åbninger ind i din sandhed.

Energien arbejder altid ud fra det sted, du er klar til at åbne dig imod. Modtage, transformere og bevæge dig i.

Sjælehealing lydfiler er blide guidninger med skøn og kærlig musik til at støtte din rejse indad. Til en stærkere og dybere sjælskontakt.

At heale, transformere, skifte i energien og forbinde dig dybtfølt til din sjæl er en rejse. Giv dig selv tiden og pladsen og brug formidlingen på lydfilerne så ofte og så længe, det giver mening. Du kan holde en pause og vende tilbage, hvis det kalder på dig.

Jeg fomidler altid ud fra min sandhed om, at lyset og kærligheden er den højeste guddommelige energi og kraft, vi mennesker kan gå i samklang med. Jeg kanaliserer og formidler igennem min sjæl i samarbejde med opstegne mestre, ærkeengle og engle, Gaia, stjernefolk og stjerneenergier og andre lysvæsener fra de højere bevidstheder, der kommer fra de kosmiske og galaktiske lag.

Sjælehealing lydfiler har forskellige temaer og arbejder med forskellige energier. Jeg håber, du finder én eller flere, der vækker genklang i dig.

God fornøjelse og god rejse // I lys & kærlighed Ann ”Shanaya”

Item added to cart.
0 items - 0,00 kr.