8-8 lysportal livestream

88 kr.

8-8 lysportal livestream // åbning og udvidelse af din hjerteportal i samarbejde med gudinden Sophia og mestre, ærkengle og andre kosmiske lysvæsener og energibevidstheder.

Energien i 8-8 portalen vækker vores hjerteportal med mulighed for at åbne eller udvide det Guddommelige kraftcenter i os.  Hjerteportalen er vores adgang til en uendelig kilde af kærlighed.

Tidspunkt: 8. august kl. 15.00 på livestream og replay

Link til livestream kommer med din bekræftelsesmail, når du har tilmeldt dig. 

Beskrivelse

8-8 lysportal livestream formidles i samarbejde med Sophia, opstegne mestre, Gaia, stjernefolk, engle/ærkeengle og andre kosmiske lysvæsener og bevidstheder. Blidt guides du ind i lysportalen, hvor du har mulighed for at åbne dit hjerte, udvide din hjerteportal og aktivere mere af din sjæls bevidsthed.

8-8 lysportalen handler om at slippe gammelt nag og traumer og springe ind i en ny epoke af lys. En ny tidsalder med mere tilgivelse og kærlighed til os selv og til hinanden. Energien giver os mulighed for at rense ud i karmisk energi – både vores egen og menneskehedens. Båndene til vores historie bliver løsnet, så vi er frie og lettere og lysere i sindet og kigger ud på verden og på os selv med lys og kærlighed.

Energierne i 8-8 lysportal livestream arbejder for at ophøje os til det Guddommelige lys, så vi bedre kan leve i fred med os selv og med hinanden. Så vi skaber med hjertet, som er dybt forbundet til det Guddommelige lys, som vi hver især er en spaltning af. Igennem Sophia arbejdes med det feminine aspekt i lyset, som er den skabende kraft.

8-8 portalen åbner / er aktiv og arbejder omkring 1. august – 27./28. august. Portalen er  helt åben den 8/8. Efter 28/8 kan vi stadig arbejde med energien i vores fysiske form (krop, tanker, følelser og personlige energifelter) så energien kan arbejde i dybere lag og lagres i vores DNA.

Du kan læse mere her.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “8-8 lysportal livestream”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Du kunne også være interesseret i...

8-8 lysportal livestream
8-8 lysportal livestream
88 kr.