Lysportal // åbning og udvidelse af din hjerteportal

199,00 kr.

Lysportal formidlingen inviterer til åbning og udvidelse af din hjerteportal i samarbejde med gudinden Sophia og opstegne mestre, ærkengle og engle og andre kosmiske lysvæsener og energibevidstheder.

Energien i lysportalen vækker vores hjerteportal med mulighed for at åbne eller udvide det Guddommelige kraftcenter i os.  Hjerteportalen er vores adgang til en uendelig kilde af kærlighed.

Du modtager link til formidlingen sammen med bekræftelse af dit køb. Hold øje med din indbakke (og spammappe). Dukker mailen ikke op, så giv mig endelig besked.  

Adgangen til formidlingen er personlig og gælder derfor kun for dig.

Beskrivelse

Lysportal healing: energien i lysportalen vækker vores hjerteportal med mulighed for at åbne eller udvide det Guddommelige kraftcenter i os.  Hjerteportalen er vores adgang til en uendelig kilde af kærlighed.

I samarbejde med gudinden Sophia, opstegne mestre, ærkengle & engle, Gaia, stjernefolk og andre kosmiske lysvæsener og energibevidstheder. guider jeg blidt ind i lysportalen, hvor du har mulighed for at åbne dit hjerte, udvide din hjerteportal og aktivere mere af din sjæls bevidsthed.

Lysportalen handler om at slippe gammelt nag og traumer og springe ind i en ny epoke af lys. En ny tidsalder med mere tilgivelse og kærlighed til os selv og til hinanden. Energien giver os mulighed for at rense ud i karmisk energi – både vores egen og menneskehedens. Båndene til vores historie bliver løsnet, så vi er frie og lettere og lysere i sindet og kigger ud på verden og på os selv med lys og kærlighed.

Energierne arbejder for at ophøje os til det Guddommelige lys, så vi bedre kan leve i fred med os selv og med hinanden. Så vi skaber med hjertet, som er dybt forbundet til det Guddommelige lys, som vi hver især er en spaltning af. Igennem Sophia arbejdes med det feminine aspekt i lyset, som er den skabende kraft.

Vejledning til Lysportal healingen:

  • Find et dejligt og roligt sted, hvor du kan slappe godt af
  • Du bestemmer selv om du ligger ned eller sidder op
  • Tag evt. et tæppe over dig – det hjælper din krop til at slappe af
  • Formidlingen er en invitation – følg gerne dit eget flow, hvis det er mere i harmoni med dig
  • Du kan lytte til og arbejde med formidlingen, så ofte og så længe, det giver mening i dig
  • Prøv så godt som du kan at åbne dig imod og lade dig føre af energierne i formidlingerne. Uden forventninger. Uden holdning. Uden at dømme eller bedømme
  • Sæt en alarm, hvis du skal noget bagefter
  • HUSK at drikke rigeligt med vand bagefter og gerne i de efterfølgende dage

Du kan læse mere om Sophia her.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lysportal // åbning og udvidelse af din hjerteportal”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Du kunne også være interesseret i...

8-8 lysportal livestream
Lysportal // åbning og udvidelse af din hjerteportal
199,00 kr.
X

Glemt adgangskode?

Tilmeld dig