Åben dit hjerte og syng din egen sang // hjertehealings forløb

1.369 DKK

Healer og åbner dit hjerte og styrker din evne til at lytte til og tage kærligt vare på dig selv. Forløb med 4 moduler fordelt med en blanding af healings meditation, guidede fordybelsesøvelser og spirituel vejledning, der styrker og forbinder dig til dit hjerte, din indre stemme, din visdom og din mening med livet.

Datoer:  22. januar, 5. februar, 19. februar, 4. marts 2020. Alle dage kl. 18.30-20.00
Sted: H C Ørsteds Vej 16, 6000 Kolding
Tilmeldingsfrist: 12. januar 2020
Se handelsbetingelser for afbestilling.

4 på lager

Varenummer (SKU): HM03 Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

Hvad får du du af at være med:

Du får nye dimensioner på livet og finder din indre kerne af sandhed. Du lærer at lytte til og udtrykke din indre stemme, dine ønsker og dine behov.

Du øger dit selvværd og oplever du står stærkere og mere hel – i den du er. Du får større tillid til livet og en tro på, du selv kan gøre en forskel i dit liv, så du nu – og fremover – træffer sunde valg og sikkert kan håndtere de situationer, du møder i livet. Det giver en indre tryghed og øger din livsglæde og frihedsfølelse.

Du får spirituel vejledning til, hvad du kan arbejde med imellem modulerne for at åbne dit hjerte og din indre visdom og styrke din evne til at lytte til og udtrykke din sandhed.

Alt sammen i nærværet af et fællesskab af ligesindede sjæle, hvor du i trygge rammer kan blive klogere på dig selv og åbne dit hjerte, så du kan give plads til din indre visdom og den du er i dit hjerte.
 
 
 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Åben dit hjerte og syng din egen sang // hjertehealings forløb”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Åben dit hjerte og syng din egen sang // hjertehealings forløb
1.369 DKK