Angel Prayers englekort Kyle Gray

229,00 kr.

Angel Prayers englekort Kyle Gray er et kraftfuldt åndeligt værktøj, der giver dig mulighed for at udnytte den dybe visdom og healende støtte fra englene på en ægte og positiv måde.

Englekortene er fuld af kærlige budskaber fra englene, ærkeenglene og den guddommelige mor og guddommelige far. Hvert kort tilbyder dig også en kraftfuld, bekræftende bøn, der hjælper dig med at løse specifikke situationer i dit liv til dit højeste bedste.

Antal kort: 44
Guidebog: ja
Sprog: engelsk

Ikke på lager

Varenummer (SKU): KG01 Kategori: Tags: , ,

Beskrivelse

Angel Prayers englekort Kyle Gray er et kraftfuldt åndeligt værktøj, der giver dig mulighed for at udnytte den dybe visdom og healende støtte fra englene på en måde, der føles ægte og positiv.

Ved hjælp af lyse, moderne billeder kombineret med traditionel symbolik er dette spændende englekort sæt fuld af kærlige budskaber fra englene, ærkeenglene og endda den guddommelige mor og guddommelige far. Hvert kort tilbyder dig også en kraftfuld, bekræftende bøn, der hjælper dig med at løse specifikke situationer i dit liv til dit højeste bedste.

Dine engle har været med dig gennem hele dit liv, og de forstår de udfordrende situationer i din fortid. De vil hjælpe dig med at frigive alt, hvad du ikke længere har brug for, så du kan finde den fred og harmoni, du fortjener i dette øjeblik. Du og dine guider vil med tiden skabe jeres eget sprog, og dine englekort bliver din ven og dit helt eget spirituelle støttesystem.

Angel Prayers englekort er udgivet af englehviskeren Kyle Gray.

Yderligere information

Vægt400 g

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Angel Prayers englekort Kyle Gray”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.