Body butter creme base – 100 ml

115 DKK

Body Butter creme base blandes med dine favorit æteriske olier eller chakra olier, så du opnår oliernes effektfulde virkning i løbet af dagen eller natten.

Body butter creme base er en lækker blanding af shea- og kakaosmør, som er dobbeltpisket for at danne en silkeagtig, glat body butter creme, der giver intens fugtende pleje og beskyttelse af huden i 24 timer. Fremstillet af naturlige ingredienser. Selvforkælelse til dig og din krop.

100 ml – velegnet til alle hudtyper.

Ikke på lager

Beskrivelse

Body butter creme base er en lækker blanding af shea- og kakaosmør, der er dobbeltpisket for at danne en silkeagtig, glat body butter creme, der giver intens fugtende pleje og beskyttelse af huden i 24 timer.

Body butter creme base kan bruges alene på følsom hud eller blandes med æteriske olier, chakra olier og bærende olier (fx.  mandelolie) for at skabe dit eget skræddersyede hudplejeprodukt. Body Butter creme base er velegnet til aromaterapi.

Den naturlige formel gør Body butter creme velegnet til alle hudtyper, og den kan også bruges til at fremstille ansigtssalve til problemhud. Giver god ansigtsbeskyttelse i barske klimaer som ørken og alpine vintre.

Tip:

Normalt bruges body butter creme som hudbehandling til daglig beskyttelse og fornyelse, men body butter kan også bruges til at hjælpe med hudlidelser.

Blanding med kamille og geranium til brug på problemhudområder er perfekt til psoriasis og eksem.

Hudegenskaber:

Velegnet til alle hudtyper og body butter creme base kan skræddersyes til individuelle hudtyper ved tilsætning af æteriske olier og bærende olier (fx. mandelolie).

Basen er allergivenlig og ikke irriterende. Den naturlige formel gør den yderst effektiv uden at være slibende.

Karakteren af ​​kropssmør er at danne en beskyttende barriere på huden, ikke kun fugter huden, men låser i skindets naturlige fugt. Dette er fantastisk til tør hud, men for spot udsatte områder af huden er en lysere creme måske mere passende.

Sådan blander du body butter creme base:

Bland et par dråber æterisk olie i body butter creme basen og rør grundigt. Tilsæt gradvist mere æterisk olie  indtil den ønskede blanding er opnået.

Blanding kræver kraftig omrøring for at sikre korrekt blanding. Det er ikke nok blot at “ryste” beholderen.

Du kan enten blande hele creme basen med de samme olier eller tage lidt af gangen og bruge præcis den eller de æteriske olier du ønsker netop den dag. 

Blandingsforhold:

Tilsæt 30 dråber æterisk olie pr. 100 ml body butter creme base. Du kan også tilsætte en bærende olie (fx. mandelolie) – for at få den konsistens du ønsker – brug op til 5% bærende olie pr. 100 ml. creme base.

Brugsvejledning:

Påfør en ærtestørrelse af body butter cremen på huden og glat på tværs. Du opnår det bedste resultat, når cremen påføres let fugtig hud. Lad den fede body butter creme absorberes naturligt.

Husk at body butter creme er tykkere end de fleste cremer, så fordeling og blanding i huden kræver lidt ekstra indsats og tid. Men er sikker på du vil elske resultatet.

Yderligere information

Vægt140 g

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Body butter creme base – 100 ml”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Du kunne også være interesseret i...