Chakra armbånd halschakra 4

189,00 kr.

Chakra armbånd halschakra 4 hjælper med at balancere dit halschakra. Med et balanceret halschakra ser du din sandhed som den virkelige er – ærligt og åbent. Du finder modet og sikkerheden til at lytte til og udtrykke din indre stemme. Med et balanceret halschakra lytter du til din intuition og tager imod hjælp fra universet. Halschakraet er forbundet til din klarhørelse.

Jeg har lagt lys og kærlig energi fra universet i armbåndet.

Indvendig Ø: 20 cm

Ikke på lager

Varenummer (SKU): HAL04 Kategorier: , Tags: , , ,

Beskrivelse

Chakra armbånd halschakra 4 balancerer dit halschakra.

Halschakraet regulerer din evne til at se sandheden som den virkelige er – ærligt og åbent. Med et åbent halschakra kan du skabe de forandringer, du har brug for. Du finder modet og sikkerheden til at udtrykke til din indre, autentiske stemme. Når du balancerer dit halschakra forløses gråd og vrede, der har sat sig som en blokering i halschakraet.

Med et balanceret halschakra lytter du til din intuition og indre stemme og kan med lethed tage imod vejledning fra universet.

Balancering med æteriske olier og chakra armbånd halschakra 4:

Tag æteriske olier i brug i dit arbejde med at balancere dit halschakras energi. Du kan bruge min egen blanding i halschakra olie.

Du kan øge effekten, når du bevidst arbejder med og fokuserer på de egenskaber olierne har og hjælper dig med. Det kan du blandt andet gøre igennem meditation.

Chakra olier og æteriske olier kan bruges med vand i en Duftlampe eller i en basis olie (fx. mandelolie) eller creme / body butter uden parfume.

Læs mere om chakraers betydning her.

Yderligere information

Vægt 35 g

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Chakra armbånd halschakra 4”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Du kunne også være interesseret i...

X

Glemt adgangskode?

Tilmeld dig