Chakra armbånd hjertechakra 9

189,00 kr.

Chakra armbånd hjertechakra 9 balancerer dit hjertechakra.

Med et hjertechakra i balance føler du en overflod af glæde og passion for livet. 

Dit hjerte banker for dig og giver dig livskraft. Kærligheden flyder frit rundt i alle dele af din krop – til hver en celle. Fra dit hjerte, kan du heale dig selv.

Hjertechakraet er dit sande kontrolcenter. Din sande identitet. Hjertechakraet er forbundet til betingelsesløs kærlighed (herunder den guddommelige universelle kærlighed, selvkærlighed og relationer), tillid og trøst i dig selv. Du evner at tage vare på dine fysiske behov og dine åndelige behov. Du er forbundet til din sjæl.

Den spirituelle sans klarfølelse er knyttet til til hjertechakra.

Indvendig Ø: 21 cm

Ikke på lager

Varenummer (SKU): HJCA09 Kategorier: , Tags: , , , , ,

Beskrivelse

Chakra armbånd hjertechakra 9 balancerer dit hjertechakra.

Hjertechakraet er forbundet med ubetinget kærlighed – herunder den guddommelige universelle kærlighed, selvkærlighed og relationer. Er dit hjertechakra åbent og i balance føler du en overflod af glæde og passion for livet. Du elsker dig selv og andre omkring dig. Du er forbundet til din sjæl. Den spirituelle sans klarfølelse er knyttet til til hjertechakra.

Balancering med æteriske olier og chakra armbånd hjertechakra 9:

Tag æteriske olier i brug i dit arbejde med at balancere dit hjertechakras energi. Sammensætningen af geranium, rose og jasmin hjælper med at balancere dit hjertechakra og healer gammel sorg, tab og angst, der har sat sig i hjertet. Du kan også bruge hjertechakra olie.

Du kan øge effekten, når du bevidst arbejder med og fokuserer på de egenskaber olierne har og hjælper dig med. Det kan du blandt andet gøre igennem meditation.

Chakra olier og æteriske olier kan bruges med vand i en Duftlampe eller i en basis olie (fx. mandelolie) eller creme / body butter uden parfume.

Yderligere information

Vægt 45 g

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Chakra armbånd hjertechakra 9”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Du kunne også være interesseret i...

X

Glemt adgangskode?

Tilmeld dig