Chakra armbånd kronechakra 4

189,00 kr.

Chakra armbånd kronechakra 4 forbinder dig til dit kronechakra. Kronechakraet er forbundet med det åndelige/guddommelige, opfattelsen af enhed og adskillelse, kosmisk bevidsthed og dine medfødte evner og kvaliteter.

Med et forbundet kronechakra har du en følelse af helhed og mening med livet. Du oplever balance og harmoni og har en stærk kontakt til den åndelige og guddommelige verden. Du har oplevelsen af forening og enhed.

Indvendig Ø: 17 cm

1 på lager

Beskrivelse

Chakra armbånd kronechakra 4 forbinder dig til dit kronechakra.

Kronechakraet regulerer forbindelsen til det åndelige/guddommelige, opfattelsen af enhed og adskillelse, kosmisk bevidsthed og dine medfødte evner og kvaliteter.

Forbindelse til dit kronechakra hjælper dig til en følelse af helhed og mening med livet. Du oplever balance og harmoni og har en stærk kontakt til den åndelige og guddommelige verden. Du har oplevelsen af forening og enhed.

Aromaterapi og chakra armbånd kronechakra 4:

Tag æteriske olier i brug i dit arbejde med at forbinde dig til dit kronechakra. Sammensætningen af frankincense, sandeltræ, myrra og  benzoe hjælper med at forbinde dig til dit kronechakra og holde forbindelsen ren. Du kan også bruge pande- og kronechakra olie.

Kom et par dråber af olierne på lavastenene (de ru sten) og lad olierne arbejde for dig. Du kan øge effekten, når du bevidst arbejder med og fokuserer på de egenskaber olierne har og hjælper dig med. Olierne holder på lavastenene i op til 4 dage.

Chakra olier og æteriske olier kan også bruges med vand i en Duftlampe.

 

Yderligere information

Vægt50 g

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Chakra armbånd kronechakra 4”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Du kunne også være interesseret i...

chakra armbånd kronechakra 4
Chakra armbånd kronechakra 4
189,00 kr.
X

Glemt adgangskode?

Tilmeld dig