Chakra armbånd med lavasten forgyldt med 18 karat guld

95,00 kr.

Chakra armbånd med lavasten forgyldt med 18 karat guldknap, der justeres, så det passer dit håndled.

Kan bruges med chakra olier til at balancere dine chakraer. 2-3 dråber dryppes på en enkelt lavastenen eller 1 dråbe på 2-3 sten.

 

 

Ikke på lager

Varenummer (SKU): CLA01 Kategorier: , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Chakra armbånd med lavasten forgyldt med 18 karat guld.

Sådan bruger du chakra armbånd med lavasten:

Chakra armbånd med lavasten kan bruges med chakra olier til at balancere dine chakraer. 2-3 dråber dryppes på en enkelt lavastenen eller 1 dråbe på 2-3 sten.

Lad olierne dampe af inden du tager armbåndet på. Oliernes virkning holder i 2-4 dage og ebber ud med tiden. Vær opmærksom på æteriske olier indeholder naturlige parfume.

Hvad er chakraer:

Chakraer er energicentre i vores krop, som forbinder os til os selv og de andre energier omkring os og indeni os, i universet og her på jorden. Chakraerne forbinder os til vores fyiske liv og vores åndelige liv.

Chakraerne er placeret op langs rygsøjlen. De repræsenterer og regulerer forskelige livsområder og indre tilstande i os. Chakraer er vores indre energikompas.

Chakraerne har forskellige farver, der kommer af den frekvens de svinger med. Det er ligesom en energi, der har en frekvens. Lyd har frekvens. Jo lavere chakra – jo tættere på jorden, jo lavere frekvens (svingning – vibration). Det vil sige jo langsommere er bevægelsen i chakraet.  Jo højere vi kommer i chakraerne, jo højere hastighed kører eller svinger chakra energien med.

Du kan læse mere om chakraer og deres betydning her.

 

Yderligere information

Vægt 25 g

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Chakra armbånd med lavasten forgyldt med 18 karat guld”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Du kunne også være interesseret i...

X

Glemt adgangskode?

Tilmeld dig