Chakra meditation // balance & harmoni

89 DKK

Chakra meditation arbejder med at balancere dine 7 primære chakraer individuelt og energien imellem de enkelte chakraer. Det sker ved at arbejde mantra sætninger der “planter” energien af balance i de indre tilstande, der er knyttet til hvert enkelt chakra. Det skaber balance og harmoni i dit chakra energisystem og dine indre tilstande.

Chakra meditation varer 40 min.

Lydprøve:

Music by Christopher Lloyd Clarke. Licensed by Enlightened Audio.

Dette er en lydfil, du downloader så du kan lytte til den igen og igen. Vær opmærksom på, det virker bedst at downloade lydfilen til en pc. Hvis du downloader til telefon eller Apples produkter, skal du selv sætte dig ind i, hvordan det virker. 

 

Beskrivelse

Chakra meditation arbejder med grundtilstanden i det enkelte chakra og med at forbinde dig til den igennem mantra sætninger. Det skaber balance i og imellem de enkelte chakraer.

Du forstærker energien og din forbindelse til det enkelte chakra ved at gentage mantraet til det enkelte chakra igennem meditation – højt eller inde i dig selv.

Du bestemmer selv om du ligger ned eller sidder op til chakra meditationen. Gør det så behageligt for dig selv som muligt, så du kan holde den samme stilling under hele meditationen. Meditationen varer 40 min. og afsluttes med en ringetone.

Chakraerne har indflydelse på vores velbefindende og de påvirker og regulerer måden, vi har det på – energimæssigt, fysisk, mentalt og spirituelt. Bliv klogere på hvert enkelt chakra og dets betydning her.

Jeg anbefaler dig at bruge chakra olier til chakra meditation

til at forstærke og støtte energien i din meditation og dit arbejde med at balancere dine chakraer og indre tilstande.

Sæt fokus på et par chakraer af gangen, så du kun bruger 1-2 olier af gangen. Chakra olier fortyndes i vand i en aromalampe og  herfra spreder olierne og deres virkning sig til rummet omkring dig. Brug 2-3 dråber af hver fortyndet i vand i en aromalampe.

Du kan også smøre dem på de enkelte chakraer. Fortynd dem først i en basis olie som fx. mandelolie eller jojobaolie inden du smører dem på kroppen. 2-3 dråber pr. spiseske.

Music by Christopher Lloyd Clarke. Licensed by Enlightened Audio.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Chakra meditation // balance & harmoni”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Du kunne også være interesseret i...

chakra meditation
Chakra meditation // balance & harmoni
89 DKK