Fjernhealing

669 DKK

Fjernhealing hjemme hos dig. Energiarbejde (og healing) er uafhængig af tid og sted og derfor modtager du præcis den samme healing, som hvis vi er i samme rum.

Healing forløser ubalancer og skaber balance imellem din krop, dit sind og din sjæl. Det udvider din bevidsthed og din kontakt til dig selv og din krop. Det bringer dig tættere på den du er. Med en tæt kontakt til din krop har du tæt kontakt til dine indre tilstande og følelser. Du lærer at håndtere de udfordringer du møder i dit liv.

Første gang du bestiller fjernhealing hos mig får du det til en særlig intropris på 499 kr. Du sparer 170 kr. Brug denne rabatkode Fjernhealing 1, når du står i  kurven, så rabatten trækkes fra.

Varenummer (SKU): FH01 Kategori: Tag:

Beskrivelse

Fjernhealing hjemme hos dig. Forløser og balancerer din indre tilstande.

Hvad får du ud af fjernhealing hjemme hos dig :

Du får tilført blid og kærlig energi, der forløser blokeringer og ubalancer, som har sat sig som mentale, følelsesmæssige eller fysiske smerter. Du udvider din bevidsthed og din kontakt til dig selv og din krop. Det bringer dig tættere på den du er. Med en tæt kontakt til din krop har du tæt kontakt til dine indre tilstande og følelser. Du lærer at håndtere de udfordringer du møder i dit liv.

Du får 30 minutters fjernhealing med lys og kærlig energi fra universet. Det balancerer dine indre tilstande og forløser ubalancer, uhensigtsmæssige følelser og tanker og gamle overbevisninger. Healing er en blid og samtidig effektfuld behandlingsform, der viser dig vejen til din egen indre visdom.

Du bliver fyldt op med lys og universel kærlighedsenergi som balancerer dit indre og minder dig om, hvem du er. Med den viden bliver du stærkere og kan tage bedre vare på dig selv.

I en fjernhealing hjemme hos dig er inkluderet spirituel vejledning efter healingen, som jeg optager på en lydfil og efterfølgende sender til dig. Spirituel vejledning giver dig råd til, hvordan du arbejder videre med den healing, du har modtaget.

Læs mere her.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fjernhealing”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Du kunne også være interesseret i...

fjernhealing hjemme hos dig
Fjernhealing
669 DKK