Healer uddannelse // tilmelding

5.750 DKK19.500 DKK

Healeruddannelse hvor du lærer at arbejde med dit hjerte og sjælslys og finder din unikke måde at være healer på. Uddannelsen er opdelt i 2 moduler. Du kan melde dig begge moduler af én gang eller starte med modul 1, som du kan deltage på selvstændigt uden at fortsætte på modul 2. Vælg nedenfor, hvilket modul(er), du vil med på. Det fulde beløb rereserveres på dit kort, og hæves løbende i rater eller det fulde beløb, som vi aftaler det.

Tilmeldingsfrist modul 1: 1. december 2022

Tilmeldingsfrist modul 2: 14. marts 2022

Opstart: 12. januar 2022

Sted: Bønstrupvej 11, 6580 Vamdrup (hos Få Det Bedre)

Når du tilmelder dig, siger du samtidig ja til, at jeg må stille ind og få svar på din parathed til uddannelsen. Jeg hæver først depostitum herefter.

 

Ryd
Varenummer (SKU): HU01 Kategori: Tags: , ,

Beskrivelse

Healeruddannelse “Lysarbejder i hjertet”, hvor du lærer at arbejde med og hente hjælp fra det spirituelle univers, dine åndelige vejledere og det universelle lys for derigennem at opnå personlig healing og udvikling. Du bliver forbundet til dit indre lys og lærer at lytte til din indre stemme. Du forbinder dig til dit højere livsformål og får indsigt i dine unikke evner, dit potentiale og dine muligheder. Alt hvad der gør dig til dig. Du lærer at arbejde bevidst med dine unikke evner til gavn for dig selv og for andre – præcis som du ønsker. Du finder din vej og en mening med dit liv.

Modul 1: Selvhealing og grundlæggende energiarbejde:

På det første modul er formålet at skabe dyb forankring i din kerne og skabe en sund og tryg jordforbindelse.

Første del af uddannelsen har vi fokus på dit personlige, indre energiarbejde og din personlige udvikling og vi starter uddannelsen med selvhealing.

Modul 1 på healer uddannelsen er dit fundament videre til modul 2 af healer uddannelsen.

Modul 1 kan tages selvstændigt uden du behøver fortsætte på uddannelsen..

Healer uddannelse // Modul 2: Lysarbejder i hjertet:

Formålet er at udvikle din spirituelle bevidsthed og forbindelse med det universelle healing lys  og at integrere dit sjælslys, så du arbejder udfra dit hjerte.

Vi tager hul på at træne på dine medstuderende og bringer efter lidt tid eksterne øveklienter ind, du kan øve dine evner på.

Modul 2 handler primært om og at styrke dit eget lys og dine unikke evner. Vi skruer op for praktisk energiarbejde og du arbejder efter noget tid mere selvstændigt –  også med øveklienter hjemme.

Læs mere om healeruddannelsen her.

Vil du prøve en vejledning i at formidle lys og kærlighed, så lyt med her.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Healer uddannelse // tilmelding”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Du kunne også være interesseret i...

healeruddannelse
Healer uddannelse // tilmelding
5.750 DKK19.500 DKK