Healing åben himmel

225 DKK

Healing under åben himmel. Akkompagneret af naturens elementer – lyde, solen, vinden, dyrene, duftene, bevægelserne og energierne guider jeg dig ind i trygge rum med dyb ro og stilhed.

Med healing og plads til at åbne dit hjerte. Til lyset, kærligheden og din indre stemme. Til din sjæl. Det udvider din bevidsthed om, hvad der er muligt for dig. Vi mødes i 2,5 time, hvor jeg guider og formidler kanaliseret healing.

Efter den guidede formidling er der mulighed for uformel snak (jeg har sat god tid af), deling og spørgsmål og/eller kanaliserede budskaber forbundet med energierne lige nu.

Dato: 29. juni 2022 kl. 16.30

Sted: på plænen ned mod fjorden foran Dansk Sygeplejehistorisk Museum. Fjordvej 152, 6000 Kolding. Der er parkering i svinget lige inden du kommer frem til Sygeplejemuseet.

7 på lager

Beskrivelse

Healing åben himmel.

Vi arbejder med Gaias lys og energi, som findes i alle naturens elementer for at aktivere dit jordstjerne chakra og vække og forankre din sjæl ind i dit fysiske liv. Du får mulighed for åbninger ind i dybere lag af din bevidsthed. Din sjæls bevidsthed. Herfra vokser din sjæls potentiale frem og du har mulighed for dyb transformation ind i lyset.

Energien arbejder altid ud fra det sted, du er klar til at åbne dig imod, modtage og transformere i.

Efter healing og den guidede formidling er der mulighed for uformel snak, deling og spørgsmål og/eller kanaliserede budskaber forbundet med energierne lige nu.

Vil du have besked om næste Healing under åben himmel, kan du følge med på Instagram og Facebook.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Healing åben himmel”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Du kunne også være interesseret i...

healing åben himmel
Healing åben himmel
225 DKK