Healing meditation forløb (lydfiler)

179 DKK

Healing meditation forløbet hjælper med forankring i din kerne og tryg jordforbindelse. Støtter dig at åbne dit hjerte. Det skaber frihed til at være dig så du trygt kan leve dit liv – i tråd med den du er.

5 moduler med 30 minutters healing meditation og 5 opfølgende lydfiler, der vejleder dig i, hvordan du arbejder videre med de enkelte temaer og energien i healing meditationerne.

Det hele foregår hjemme hos dig selv – når det passer dig. Healing meditationer fører jeg dig på en indre rejse, som giver dig indsigt, forløsning og healing – i det tempo der passer dig. Healing meditationer indbyder dig til ro, nærvær og fordybelse og støtter dig i forløse blokeringer og hjælper til indre balance og indsigt. Det hele findes her. I dit indre.

Adgangen til healing meditation forløbet gælder for én person. Du får tilsendt et link til alle filer, når din betaling er gået igennem.

Varenummer (SKU): HMO-02 Kategorier: , Tags: , , ,

Beskrivelse

Healing meditation forløb, der fører dig på en indre rejse, som giver dig indsigt, forløsning og healing – i det tempo der passer dig.

Healing meditationer indbyder dig til ro, nærvær og fordybelse og støtter dig i forløse blokeringer og hjælper til indre balance og indsigt. Det hele findes her. I dit indre. Du bliver guidet til at tage dig blidt, kærligt og omsorgsfuldt af dig selv. Det skaber ro indeni og plads til at være dig. Du kan bedre lytte til dig selv og tage små skridt til de forandringer, du ønsker dig.

Meditationerne er kanaliseret og guidet på dansk med hjælp fra mine åndelige vejledere, lyset og universet. Der er skøn healingmusik til, der forstærker og støtter dig under healing meditationen.

Healing meditation forløb indhold:

Modul 1:

Balance og tryg jordforbindelse
Ro er et vigtigt element for at balancere rodchakraet. Når du er forankret i din kerne oplever du forbundethed til dig selv og dine omgivelser.

Modul 2:

Troen på dig selv
Sæt dig fri af din fortid, din historie og fastlåste samhørighed med familien, så du er tryg i at være dig og frit kan skabe dit eget liv i tråd med den du er og dit hjerte.

Modul 3:

Hjerteåbning og healinglys
Lærer dig at rejse indad og forbinde dig dybtfølt til dig selv både i det fysiske og åndelige liv. Som menneske og som sjæl. Så du kan blive plads til noget nyt og til dig selv. Det ændrer dit syn på dig selv og din fremtid.

Modul 4:

Frihed, flow og livsglæde
På modul 4 har vi fokus på frihed og livsglæde. Nydelsen og de små glæder i livet. Og tryghed i at være med dine relationer.

Modul 5:

Kærlighed og lys Handler om lyset i dig. Kærligheden til dig selv og livet og til andre. Åbner og healer hjertet med blidhed omsorg og kærlighed. Giver mulighed for at åbne og forbinde dig til en højere mening og sandhed.

Du kan lytte og arbejde med healing meditationerne så ofte du vil. Fortsætte den samme indtil du er klar til den næste eller veksle i mellem dem, som du fornemmer rigtigt for dig.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Healing meditation forløb (lydfiler)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Du kunne også være interesseret i...

Healing meditation forløb
Healing meditation forløb (lydfiler)
179 DKK