Tilbud

Healing meditation Kolding

DKK150 DKK

Healing meditation fører dig på en indre rejse, som giver mulighed for indsigt, forløsning og healing – i det tempo – der passer dig. Det bringer dig i tættere kontakt med dit hjertes visdom.

Med en healing meditation øger du din bevidsthed om dit indre. Du bliver guidet ind i et tilstand, hvor du kan tage imod hjælp og healing fra lyset og universet. Du skaber en dybere kontakt til dig selv og lærer at lytte til dit hjerte og din indre stemme og være nærværende i nuet – med alt der er. Du opdager blokeringer og ændrer fastlåste mønstre og giver i stedet plads til at være dig.

Sted: H C Ørsteds Vej 16, 6000 Kolding (fra december er adressen Bønstrupvej 11, 6580 Vamdrup)
Tidspunkt 2020: alle dage kl. 17.30-18.30
Tidspunkt 2021: kl. 17-18

Ryd
Varenummer (SKU): HMK01 Kategorier: , Tags: , , ,

Beskrivelse

Healing meditation Kolding er 30 minutters dansk guidet meditation og healing, der fylder dig op med kærligt lys og energi fra universet og minder dig om, hvem du er i dit hjerte.

Healing meditation Kolding:

Er for alle der vil opnå større indre ro, balance og styrke. Der er en kort introduktion inden vi går i gang, så alle kan være med og alle er velkomne uanset erfaring

Healing er en blid, kærlig og samtidig powerfuld energi, der viser dig vejen til din indre visdom. Du bliver guidet til en tilstand af indre tryghed, hvor du lærer om dig selv og dine indre tilstande. Du får healing og hjælp til at belyse og befri dig for mentale og følelsesmæssige blokeringer og overbevisninger.

Efter healing meditationen er der tid til at stille spørgsmål til din oplevelse og få råd til, hvordan du arbejder videre med energien fra healingen.

Vil du vide mere om healing meditation så læs med her.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Healing meditation Kolding”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Du kunne også være interesseret i...

healing meditation kolding
Healing meditation Kolding