Hjertehealing på afstand

450 DKK

Hjertehealing på afstand foregår i trygge rammer hjemme hos dig selv. Hjertehealing åbner dit hjerte og støtter dig med din spirituelle og personlige udvikling. Du får 30 minutters healing, der fylder dig op med kærligt lys og energi fra universet. Hjertehealing er en blid behandlingsform, der viser dig vejen til dit hjerte, dit indre lys og visdom.

Varenummer (SKU): HA-01 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Hjertehealing på afstand fjerner de ubalancer du har i dit hjerte, for at give plads og forbinde dig til lyset i dig. Du styrker din kontakt til dit indre og udvider din bevidsthed om og kontakt til det spirituelle univers, du er en del af. Du lærer at lytte til din indre stemme og tage imod hjælp fra universet og lyset. Du føler dig tryg og fri og det øger din livsglæde. Du oplever lethed og lys i krop, sind og sjæl.

Jeg anbefaler minimum 3 gange hjertehealing på afstand for den bedste effekt.

Hvad får du ud af hjertehealing på afstand: 

Hjertehealing fjerner de ubalancer du har i dit hjerte, for at give plads og forbinde dig til lyset i dig.

Du styrker din kontakt til dit indre og udvider din bevidsthed om og kontakt til det spirituelle univers, du er en del af.

Du lærer at lytte til din indre stemme og tage imod hjælp fra universet og lyset. Du føler dig tryg og fri og det øger din livsglæde. Du oplever lethed og lys i krop, sind og sjæl. Du øger dit selvværd og står stærkere i den du er.

Læs mere om hjertehealing her.  

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hjertehealing på afstand”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Du kunne også være interesseret i...

hjertehealing på afstand
Hjertehealing på afstand
450 DKK