Hjertehealing armbånd 15 m/Buddha

189 DKK

Hjertehealing armbånd 15 er fyldt med kærligt lys og energi fra universet, der minder dig om, hvem du er i dit hjerte. Lyset og energien støtter dig i at heale og åbne dit hjerte og minder dig om dit eget værd, så du kan tage kærligt vare på og træffe sunde valg for dig selv.

Du forstærker din hjerteåbning ved at bruge æteriske olier. For hjerteåbning er jasmin (hjertehealer) citronmelisse (skaber kontakt til dit hjerte) og geranium (hjerteåbner) eller hjerte chakra olie gode.

Indvendig Ø: 20 cm

1 på lager

Varenummer (SKU): HH15 Kategori: Tags: , , ,

Beskrivelse

Hjertehealing armbånd 15

Hjertehealing armbånd 15 er fyldt med kærligt lys og healing energi fra universet, der minder dig om, hvem du er i dit hjerte. Lyset og energien støtter dig i at åbne dit hjerte og forbinde dig til dit eget lys. Herfra kan du leve dit liv i balance med den du er.

Hjertehealing armbånd 15 minder dig om dit eget værd og husker dig på at skabe ro, så du kan lytte til dig selv og dit hjerte.

Hjertets energi:

Hjertets energi er kærlighed, blidhed og tillid. I hjertet skal du intet. Her er der ingen krav og ingen forventninger. Her er du.  Hjertet er din forbindelse til dig selv og din sjæl. Det er din forbindelse til lyset og universet. Når du arbejder med hjertets energi, åbner du dit hjerte. Et åbent hjerte er en god start til en spirituel åbning og spirituel udvikling.

Når du arbejder med at åbne dit hjerte forløser du indre ubalancer. Du finder din vej til indre balance og din egen sandhed og visdom. Det giver en indre ro og tryghed og plads til at være dig.

Et lukket hjerte:

Dit hjerte kan være lukket af tidligere tiders oplevelser og erfaringer. Det kan have svækket dit selvværd og din tro på dig selv. Derfor taler du ikke din sandhed. Du står ikke ved, hvem du er eller hvad du føler. Hverken i de valg du træffer eller de ønsker du har for dig selv. Er dit selvværd lavt eller svækket, vil du være tilbøjelig til at slide alt for meget – for kærlighed, for anderkendelse og for samhørighed med andre mennesker.

Du forstærker din hjerteåbning ved at bruge æteriske olier. For hjerteåbning er jasmin (hjertehealer), citronmelisse (skaber kontakt til dit hjerte) og geranium (hjerteåbner) eller hjerte chakra olie gode.

Yderligere information

Vægt35 g

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hjertehealing armbånd 15 m/Buddha”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Du kunne også være interesseret i...

Hjertehealing armbånd 15
Hjertehealing armbånd 15 m/Buddha
189 DKK