Hjertets kald #6

377,00 kr.

Hjertets kald #6 er et håndlavet armbånd skabt fra min sjæl til din med ønsket om, du åbner dit hjerte og genskaber kontakten til lyset og din sjæl. Jeg har fyldt armbåndet med en vibration af lys og kærlighed. En vibration din sjæl kender.

Med smykket følger en kanaliseret, guidet formidling på lydfil med invitationer ind til lyset i dit hjerte og ind i mødet med din sjæl og dig selv i din rene form.

Lydfilen får du link til når du har betalt – både på bekræftelsessiden og i en tilsendt mail. Armbåndet sender jeg med posten.

Omkreds: 17,5 cm
Perler: 4 mm

Beskrivelse

Hjertets kald #6 er et håndlavet armbånd skabt fra min sjæl til din med ønsket om, du åbner dit hjerte og genskaber kontakten til lyset og din sjæl. Jeg har fyldt armbåndet med en vibration af lys og kærlighed. En vibration din sjæl kender.

Med Hjertets kald #6 armbåndet følger en kanaliseret, guidet formidling på lydfil med invitationer ind til lyset i dit hjerte og ind i mødet med din sjæl og dig selv i din rene form.

Hjertets kald #6:

Hjertets kald er en guidet formidling med energi, lys og healing til at åbne dit hjerte, transformere dine energier, forløse sorg og smerte i hjertet og forene dig med dit hjem.

I et lysende og powerfuldt energifelt transformeres dine energier til en højere og lettere frekvens. Den hæver dig ud af begrænsende overbevisninger omkring dig selv og livet samt fysiske og mentale smerter.

Energierne arbejder i forskellige lag af din bevidsthed og altid kun ud fra det sted, du er klar til at vække, aktivere, opløse, forløse, modtage, transformere og åbne dig imod lige nu.

Formidlingen og energiarbejdet er blandt andet skabt i samarbejde med den opstegne mester Sanat Kumara. Sanat Kumara skaber forening til hjem og arbejder for menneskehedens bevidsthedsudvidelse og transformation ind i lyset. Han bryder et formørket sind ned og hæver din frekvens til det Guddommelige lys. Du kan læse mere om Sanat Kumara her og hvordan han arbejder for og støtter os.

Sjæle smykke med lava perler:

Sjæle smykket har en laveperle, som der kan dryppes chakra olier på. Olierne forstækker og støtter det personlige energi-, healing og lysarbejde, du laver i samarbejde med din sjæl.

Jordstjerne chakra olie: forankring af din sjæl ind i livet
Rod chakra olie: skaber tryg jordforbindelse
Hara chakra olie: for frihed, livsglæde og flow
Solar plexus chakra olie: indre styrke og handlekraft
Hjerte chakra olie: baner vejen for lyset, kærligheden og din sjæl
Hals chakra olie: støtter dig i at lytte til og udtrykke din indre stemme – din sjæls stemme
Pande chakra olie: støtter dig i at erkende det åndelige og guddommelige og din plads i en større sammenhæng
Krone chakra olie: igennem krone chakraet er du forbundet til din sjæl og højere bevidstheder
Sjælsstjerne chakra olie: aktivering af sjælens bevidsthed og potentiale

Yderligere information

Vægt45 g

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hjertets kald #6”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Du kunne også være interesseret i...