Hold 1

17.700 DKK

Tilmelding til modul 2+3 for hold 1.

Der betales 2.500 kr. ved tilmelding og herefter 1.900 kr. hver den 1. i måneden så længe uddannelsen varer.

Tilmeldingsfrist: 8. juli 2021

Sted: Bønstrupvej 11, 6580 Vamdrup (hos Få Det Bedre)

6 på lager

Varenummer (SKU): HOLD1 Kategori: Tags: , ,

Beskrivelse

Healeruddannelse “Lysarbejder i hjertet”, hvor du lærer at arbejde med og hente hjælp fra det spirituelle univers, dine åndelige vejledere og det universelle lys for derigennem at opnå personlig healing og udvikling. Du bliver forbundet til dit indre lys og lærer at lytte til din indre stemme. Du forbinder dig til dit højere livsformål og får indsigt i dine unikke evner, dit potentiale og dine muligheder. Alt hvad der gør dig til dig. Du lærer at arbejde bevidst med dine unikke evner til gavn for dig selv og for andre – præcis som du ønsker. Du finder din vej og en mening med dit liv.

Modul 2:

Formålet er at åbne dit hjerte og udvikle din spirituelle bevidsthed og forbindelse med det universelle healing lys.

På 2. del af uddannelsen vender vi blikket udad. Vi tager hul på at træne på dine medstuderende og bringer så småt eksterne øveklienter ind, du kan øve dine evner på.

Modul 3:

Formålet på modul 3 er at integrere dit sjælslys, så du arbejder udfra dit hjerte.

På modul 3 tager vi et step op og denne del af healer uddannelsen handler primært om og at styrke dit eget lys og dine evner og bringe dig op i den højeste energi af lys og kærlighed. Vi skruer op for praktisk energiarbejde og du arbejder nu mere selvstændigt –  også med øveklienter hjemme.

Din tilmelding til healeruddannelse er bindende og du får kun dit depositum refunderet, hvis uddannelsen bliver aflyst. Når du er tilmeldt forpligter du dig til at betale det fulde beløb for de tilmeldte moduler. 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hold 1”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Du kunne også være interesseret i...

healeruddannelse
Hold 1
17.700 DKK