Jordstjerne chakra aktivering & sjælspotentiale

250 DKK

Jordstjerne chakra aktivering og sjælspotentiale er 3 kanaliserede guidede healinger, hvor jeg skaber et rum og et energifelt, hvor du kan aktivere dit jordstjerne chakra, manifestere dit sjælslys og åbne til dit sjælspotentiale – din sjæls unikke talenter og gaver – til alt det, der er dig.
Jeg formidler ud fra min sandhed om, at lyset og kærligheden er den højeste universelle energi. Jeg formidler igennem min sjæl i samarbejde med mestre, ærkeengle, Gaia, stjerneenergier, lysvæsener og andre kosmiske bevistheder.

Aktiveringer og healing er energifelter med åbninger ind i andre dimensioner og bevidstheder. De eksisterer udenfor tid og sted og derfor er feltet og energien altid tilgængelig for dig, når og hvor, du har brug for det.

Det eneste du skal, er at sætte intentionen på og ønsket om at være med og sige ja tak.

Du får adgang til alle 3 formidlinger med healing og lysaktivering, som du kan lytte til igen og igen. Adgangen er personlig og gælder kun for dig.
 

Beskrivelse

Jordstjerne chakra aktivering og healing, lysaktivering og guidet formidling renser energien i din energikrop for at højne frekvensen til en lettere og lysere energi. Det bryder dybe mønstre og giver plads til lyset i dig. Med hjælp fra Gaia aktiveres dit jordstjerne chakra, så du – i dit tempo – kan skabe plads til meget mere af din sjæls potentiale.

Jeg arbejder altid ud fra min sandhed om, at lyset og kærligheden er den højeste universelle energi. Jeg kanaliserer healing og åbninger ind i dig og formidler budskaber igennem min sjæl i samarbejde med mestre, ærkeengle, Gaia, stjerneenergier, lysvæsener og andre kosmiske bevistheder.

Du kan lytte til de guidede healinger og jordstjerne chakra aktiveringer, så ofte du vil og arbejde videre med healingen og aktiveringen af dit jordstjerne charka og dit sjælslys.

Ud over de guidede formidlinger får du vejledning og øvelser du kan lave – til selvhealing og til at åbne dit jordstjerne chakra mere og mere.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Jordstjerne chakra aktivering & sjælspotentiale”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Du kunne også være interesseret i...

Jordstjerne chakra aktivering
Jordstjerne chakra aktivering & sjælspotentiale
250 DKK