Jordstjerne chakra aktivering (3 lydfiler)

359,00 kr.

Jordstjerne chakra & sjæls potentiale er 3 guidede formidlinger og healing på video, som du lytter til i ro og mag, når det passer dig. Jeg har skabt rum og energifelter, hvor du kan aktivere dit jordstjerne chakra og lade din sjæl forankres dybt ind i jorden, så dit sjælslys manifesteres ind i dit fysiske liv. Det åbner til alt det, der er dig.
 
Aktiveringer og healing er energifelter med åbninger ind i andre dimensioner og bevidstheder. De eksisterer udenfor tid og sted og derfor er feltet og energien altid tilgængelig for dig, når og hvor, du har brug for det.

Det eneste du skal, er at sætte intentionen på og ønsket om at være med og sige ja tak.

Du får et link med adgang til alle 3 formidlinger med healing og lysaktivering, som du kan lytte til igen og igen. Linkene kommer på mail. 
 

Beskrivelse

Rammerne for Jordstjerne chakra & sjælens potentiale:

Med lysaktivering og guidet formidling renses ud i din energikrop for at højne frekvensen til en lettere og lysere energi. Det bryder dybe mønstre og giver plads til mere lys i dig. Med hjælp fra Gaia aktiveres dit jordstjerne chakra, så du  – i dit tempo – kan manifestere dit sjælslys, åbne til din sjæls potentiale og vække din feminine skaberkraft.

Jeg arbejder altid ud fra min sandhed om, at lyset og kærligheden er den højeste universelle energi. Jeg formidler igennem min sjæl i samarbejde med Opstegne mestre, ærkeengle og engle, Gaia, stjerne- , lys- og energivæsener og andre kosmiske og galaktiske bevistheder.

Aktiveringer og healing er energifelter med åbninger ind i andre dimensioner og bevidstheder. De eksisterer udenfor tid og sted og derfor er feltet og energien altid tilgængelig for dig, når og hvor, du har brug for det.

Det eneste du skal, er at sætte intentionen på og ønsket om at være med og sige ja tak.

Du kan lytte til de guidede formidlinger og aktiveringer så ofte du vil og arbejde med healingen og aktiveringen af dit jordstjerne charka og dit sjælslys.

Ud over de guidede formidlinger får du vejledning og øvelser du selv kan lave. Til selvhealing og til at åbne dit jordstjerne chakra mere og mere.

Jordstjerne chakra og Gaia:

Igennem dit jordstjerne chakra er du dybt forbundet til den magiske Moder jord – til Gaia – lysets kvinde. Hun holder en stærk energi her på vores fysiske jord. Hun arbejder fra jordens kerne med blid, kærlig og feminin energi, der støtter os alle i livet her på jorden. Gaia støtter os med at aktivere vores jordstjerne chakra. Så vores sjæl kan forankres dybt ind i jorden og vores sjælslys manifesteres ind i det fysiske liv, så vores sjæls fulde potentiale foldes ud.

Når du er forbundet til Gaia igennem dit jordstjerne chakra oplever du hendes magiske vibration af tryghed og erkendelse af storhed og din vej.

At aktivere dit jordstjerne chakra er en rejse – en proces. Den kan kun foregå i det tempo, du er klar til. Når dit jordstjerne chakra er fuldt aktiveret vil du opleve livet som en gave. Du ser det smukke i livet og du møder og oplever godhed. Du kan manifestere lyset ind til jorden ved din blotte tilstedeværelse i livet. Din indre styrke er stor og stærk. Du ved, du er altid er støttet på din vej. Du er dybt forbundet til dit liv og dig selv igennem dit sjælslys og du er helt i fred med dig selv og den du er.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Jordstjerne chakra aktivering (3 lydfiler)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Du kunne også være interesseret i...

Jordstjerne chakra aktivering
Jordstjerne chakra aktivering (3 lydfiler)
359,00 kr.
X

Glemt adgangskode?

Tilmeld dig