Kanaliseret indsigt og healing (lydfil)

550 DKK

Kanalisering & healing er formidling af indsigt og healing fra højere bevidstheder, der støtter dig til et liv i balance med hele dig.

Du får 30 minutters lydfil med formidling af indsigt og healing, som du kan lytte til flere gange. For hver gang du lytter modtager du den kærlige healing energi og du kan opdage nye nuancer og detaljer i formidlingen, så nye muligheder for healing og forandring åbnes i dig.

Skriv i bemærkningsfeltet, hvis du har spørgsmål, udfordringer, blokering eller områder du ønsker at udvikle og arbejde med eller send mig en mail efterfølgende. Skriver du ingenting beskriver jeg det som kommer og opstår undervejs.

Leveringstid: 1-4 hverdage

Varenummer (SKU): PKB01 Kategori: Tags: , , ,

Beskrivelse

Med udgangspunkt i dig og det du ønsker at balacere og transformere, arbejder vi med dine energi- og bevidsthedsfelter, for at åbne og balancere hele dig – i det fysiske og det sjælelige liv. Vi udvider din bevidsthed omkring dig selv og det som bor i dig og det, som du har brug for at få belyst, balanceret og transfomeret. 

Hvad får du ud af et Kanaliseret indsigt og healing: 

Forandring og transformation starter indefra og kanalisering & healing låser op til det, som bor i dig, det som du har brug for at få belyst og healet, så du kan forvandle det til ny viden, der hjælper dig her og nu og på din rejse videre i livet.

Kanaliseret indsigt og healing forvandler uønskede og ubalancerede energier til viden og indsigt, balancerer dit indre og hæver din frekvens og skaber tættere kontakt til dig selv. Til din sjæl. Til alt det, der bor i dig. Du får større afklarethed og indsigt omkring dig selv og dit liv. Der åbnes til en større forbundethed og samhørighed i dit indre og dine indre tilstande, som kan folde sig ud.

Jeg optager Kanalisering & healing og du kan lytte flere gange til formidlingen. For hver gang du lytter modtager du den kærlige healing energi og du kan opdage nye nuancer og detaljer i formidlingen, så nye muligheder for healing og forandring åbnes i dig .

Du kan læse mere om kanalisering og healing her.

Er du mere til et “personligt” møde kan vi mødes online på Zoom. Det booker du her.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kanaliseret indsigt og healing (lydfil)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Du kunne også være interesseret i...

kanalisering & healing
Kanaliseret indsigt og healing (lydfil)
550 DKK