Kanaliseret lys healing

750,00 kr.

Kanaliseret lys healing er personlig guidning og formidling på lydfil med kanaliserede budskaber, healing, lyskoder og aktiveringer, der støtter dig i dit indre energi- og healingarbjde.

Inden du bestiller:

Er der noget særligt, du ønsker at opløse, forløse, transformere og få indsigt i og viden omkring, så skriv det under bemærkninger, når du bestiller din personlige formidling. Du kan også  sende mig en mail efterfølgende. Hvis du intet skriver, tager jeg udgangspunkt i, hvad der kommer ind til dig. Varighed: 30-40 minutter Leveringstid: 1-4 hverdage

Beskrivelse

Kanaliseret lys healing er en lydfil med kanaliserede budskaber direkte til dig. Budskaberne er designet til at vække og aktivere din sjæl og det, som allerede bor i dig. Så du skærper dine sanser og udvider din bevidsthed imod, hvad der er muligt for dig.

Energien arbejder altid ud fra det sted, du er lige nu. Så du øger din opmærksomhed imod dybere lag af din bevidsthed og en dybere mening i dig. Energien i kanaliseret lys healing arbejder med en frekvens og vibration, din sjæl kender og kan ressonere med og er guidet og formidlet fra sjælsplanet og højere lag af bevidsthed.

Sådan kan du bruge kanaliseret lys healing:

Du kan lytte så længe det giver mening for dig. For hver gang arbejder energierne og budskaberne folder sig ud i dybere lag af din bevidsthed med mulighed for, at du opdager nye nuancer og detaljer. Igennem kan kanaliserede guidning kan du sanse og opleve ind i dimensionerne og de forskellige bevidsthedslag, så du oplever dig selv i nye perspektiver.

Sådan laver jeg kanaliseret lys healing:

Energi,- lys- og healingarbejdet opstår igennem min stemme og den guidning og det energifelt, jeg skaber i samarbejde med opstegne mestre, engle og ærkeengle, stjerneenergier og stjernefolk, Gaia/Moder Jord og andre lysvæsener fra højere bevidstheder i de kosmiske og galaktiske lag.

Energierne arbejder altid for dit højeste bedste og ud fra det sted, du er klar til at modtage, åbne dig imod og transformere i.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kanaliseret lys healing”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Du kunne også være interesseret i...

kanaliseret lys healing
Kanaliseret lys healing
750,00 kr.
X

Glemt adgangskode?

Tilmeld dig