Kanalisereret healing lydfil (personlig)

650,00 kr.

Kanalisereret healing lydfil er budskaber og healing, jeg formidler i samarbejde med mestre, ærkeengle/engle, Gaia, stjernefolk, lysvæsener og andre kosmiske og galaktiske bevidstheder og energier. Energien støtter dig til et liv i balance med hele dig.

Du får 30 minutters lydfil med kanalisereret healing, som du kan lytte til flere gange. For hver gang du lytter, modtager du den kærlige healing energi og lysaktiveringer og du kan opdage nye nuancer og detaljer i formidlingen, så nye muligheder for healing og transformation åbnes i dig.

Leveringstid: 1-4 hverdage

Varenummer (SKU): PKB01 Kategori: Tags: , , ,

Beskrivelse

Kanalisereret healing lydfil arbejder for at udvide din bevidsthed omkring dig selv, dine muligheder og det som bor i dig. Så du åbner dig for den healing, indsigt og mulighed for transformation, der ligger her.

Forvandling og transformation starter indefra. Kanalisereret healing balancerer dit indre, hæver din frekvens og åbner til din sjæl og din sjæls potentiale. Til det, du har brug for at få belyst og healet, så du kan forvandle det til ny viden, der hjælper dig her og nu og på din rejse videre i livet. Energien arbejder altid ud fra det sted, du er lige nu, så du vækker din egen sandhed og en dybere mening i dig.

Jeg optager kanalisereret healing lydfil, så du kan lytte til igen og igen. For hver gang modtager du den kærlige energi, der kommer med formidlingen. Du kan opdage nye nuancer og detaljer, så nye muligheder for forvandling og åbninger opstår i dig.

Du kan læse mere om kanalisering her.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kanalisereret healing lydfil (personlig)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Du kunne også være interesseret i...

Kanalisereret healing lydfil
Kanalisereret healing lydfil (personlig)
650,00 kr.
X

Glemt adgangskode?

Tilmeld dig