Keepers of the light tarotkort // Kyle Gray

199,00 kr.

Keepers of the light tarotkorts mål er at hjælpe åndeligt søgende og dig med at udvikle din intuition og virkelig begynde at stole på de budskaber, som det guddommelige og åndelige deler.

Keeper of the Light tarotkort sættet fra Kyle Gray samler 45 opstegne mestre, åndelige guder og væsener fra mange verdenstraditioner og omfavner åndelig lære fra ældgammel til moderne tid.

Keepers of the light tarotkort balancerer maskuline og feminie energier og indkluderer traditionelle mestre, herunder Lord Buddha og Mother Mary, jordbaserede guddomme som Gaia og Cernunnos og moderne favoritter, herunder Sanat Kumara, Lady Venus og Saint Germain.

Antal kort: 45 stk.
Guidebog: ja
Sprog: engelsk

1 på lager

Varenummer (SKU): KG02 Kategori: Tags: , , ,

Beskrivelse

Keepers of the light tarotkort af Kyle Gray.

Lysets vogtere er en menighed af opstegne mestre og guddommelige væsener, der er dedikeret til fred, helbredelse og pleje af verden. Disse fantastiske mestre går på tværs af og hæver sig over religion og går ud over tiden – de er her og villige til at hjælpe alle dem, der kalder på dem. Keeper of the Light tarotkort sættet fra Kyle Gray samler 45 opstegne mestre, åndelige guder og væsener fra mange verdenstraditioner og omfavner åndelig lære fra ældgammel til moderne tid.

Keepers of the Light sættets mål er at hjælpe åndeligt søgende med at udvikle deres intuition og virkelig begynde at stole på de budskaber, som det guddommelige deler.

Kortenene balancerer maskuline og feminie energier og indkluderer traditionelle mestre, herunder Lord Buddha og Mother Mary, jordbaserede guddomme som Gaia og Cernunnos og moderne favoritter, herunder Sanat Kumara, Lady Venus og Saint Germain.

Hvert kort er smukt håndtegnet af den visionære kunstner Lily Moses, der maler det, hun ser ud fra en dyb meditativ tilstand.

Keepers of the light tarotkort er udgivet af englehviskeren Kyle Gray.

Yderligere information

Vægt375 g

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Keepers of the light tarotkort // Kyle Gray”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

keepers of the light tarotkort
Keepers of the light tarotkort // Kyle Gray
199,00 kr.
X

Glemt adgangskode?

Tilmeld dig