Lavasten armbånd med solsystemet

65,00 kr.

Lavasten armbånd med solsystemet. Lavasten er kendt for at skabe jordforbindelse og har beroligende, healende egenskaber og er fantastisk til at balancere rodchakraet.

Kombiner lavesten armbåndet med æteriske olier eller chakra olier til at balancere dine 7 primære chakraer. 2-3 dråber dryppes på en enkelt lavastenen eller 1 dråbe på 2-4 sten.

 

 

Ikke på lager

Beskrivelse

Lavasten armbånd med solsystemet.

Sådan bruger du lavasten armbånd med solsystemet:

Lavasten armbåndet kan bruges til aromaterapi med æteriske olier eller chakra olier til at balancere dine 7 primære chakraer. 2-3 dråber dryppes på en enkelt lavastenen eller 1 dråbe på 2-4 sten.

Lad olierne dampe af inden du tager armbåndet på. Oliernes virkning holder i 2-4 dage og ebber ud med tiden. Vær opmærksom på æteriske olier indeholder naturlige parfume.

Hvad er lavasten:

Lavasten er en af de ældste sten i verden. Stenene har helbredende egenskaber. Lavasten kommer fra jordens kerne og derfor anses den som en genfødselssten.

Lavasten er kendt for at skabe jordforbindelse og har beroligende, healende egenskaber og er fantastisk til at balancere rodchakraet. Når rodchakraet er i balance, har du en følelse af tryghed, ro og stabilitet og indre styrke. Du står godt i dig selv og dit fundament. Job, penge og bolig fungerer. Du har en overordnet følelse af at være herre i dit eget liv og har en mening med livet.

Rod chakraet:

Rodchakraet er vores fundament. Vores essens i det fysiske liv. Det er grundstammen til det fysiske liv. Vores tilstedeværelse her på jorden altså den evne vi har til at leve som mennesker her på jorden. Vores trygge base –  trygheden inden i os. Trygheden til at være til stede her i livet og her i vores eget liv og hverdag.

Rodchakraet handler om de mest basale behov som økonomi, job og familie. Både vores nuværende familie og den familie vi kommer af.

Forankring af din sjæl her på jorden får du igennem dit rodchakra. Når sjælen er forankret på jorden føler vi os hele og oplever samhørighed med os selv og vores omgivelser. Så rodchakraet har en vigtig rolle også i din spirituelle udvikling.

Den tilstand der er forbundet med rodchakraet er tryghed. Rodchakraet er placeret nederst på rygsøjlen over halebenet. Farven er rød. Rød skaber ro og balance i din kerne.

Lyt til mine chakra meditationer her. 

Solsystemet:

Solystemet består af 8 planeter: Merkur, Venus, Jorden, Mars, Jupiter, Saturn, Uranus og Neptun. Pluto, der engang blev anset for at være en planet, er i dag kategoriseret som en af Solsystemets fem dværgplaneter. Udover Solen, planeter og dværgplaneter består vores solsystem også af måner, kometer og asteroider.

Planeterne, Solen og Månenarbejder med hver deres individuelle energi. Samspillet imellem dem skaber den samlede energi i solsystemet.

Yderligere information

Vægt 25 g

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lavasten armbånd med solsystemet”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Du kunne også være interesseret i...

X

Glemt adgangskode?

Tilmeld dig