Lyscirkel – healing & lysaktivering

225,00 kr.

Lyscirkel – healing & lysaktivering er dit trygge rum med healing og plads til at åbne dit hjerte. Til lyset, kærligheden og din indre stemme. Til din sjæl og alt det, der er dig.

Vi mødes i 2-2,5 time, hvor jeg guider og formidler kanaliseret healing og lysaktivering. Efter den guidede formidling er der mulighed for uformel snak (jeg har sat god tid af), deling og spørgsmål eller kanaliserede budskaber forbundet med tiden lige nu.

Næste Lyscirkel er onsdag den 24. august 2022 kl. 17. 

12 på lager

Varenummer (SKU): LHL01 Kategori: Tags: , , ,

Beskrivelse

Lyscirkel – healing & lysaktivering:

Energien arbejder altid ud fra det sted, du er klar til at åbne dig imod, modtage og transformere i. Der åbnes til din egen sandhed og en dybere mening i dig, så du lever frit og dybtfølt ud fra dit hjerte i harmoni og balance med din sjæl og alt, der er dig. Herfra lever og skaber du det liv, der er i balance med din sjæls højeste potentiale og livsformål.

Det eneste du skal gøre er at sige ja tak til at være med i cirklen. På den måde laver du åbninger i dig selv og støtter din egen healing, udrensning og opstigning til en højere frekvens af lys og kærlighed.

Jo flere vi er til at holde lyset, jo kraftigere kan det strømme ind til jorden igennem os og vores sjæle og hjælpe Jordens udrensning og opstigning til en højere frekvens af lys og kærlighed. Det giver du dit bidrag til ved at arbejde med at hæve din egen energi og frekvens til mere lys og kærlighed.

Vil du have besked om næste Lyscirkel, kan du følge med på Instagram og Facebook.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lyscirkel – healing & lysaktivering”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Du kunne også være interesseret i...

Lyscirkel - healing & lysaktivering
Lyscirkel – healing & lysaktivering
225,00 kr.
X

Glemt adgangskode?

Tilmeld dig