Lyscirkel – livestream

175 kr.

Lyscirkel – livestream er et trygt rum med healing og plads til at åbne dit hjerte. Til lyset, kærligheden og din sjæl. Jeg guider og formidler kanaliseret healing og lysaktivering, der støtter dig på din personlige rejse og transformation ind i lyset. Der er p.t. ingen livestreams planlagt.

Beskrivelse

healing for at aktivere lyset i dine celler og give plads til mere af din sjæls bevidsthed.

Min intention med Lyscirkel // livestreams er at støtte og vejlede i opvågning til lyset og den transformation vi er i – hver især og sammen med Jorden.

Du får et trygt rum med healing og plads til at åbne dit hjerte. Til lyset, kærligheden og din sjæl. Jeg guider og formidler kanaliseret healing og lysaktivering, der støtter dig på din personlige rejse og transformation ind i lyset.

Sand transformation starter indefra. Min rolle er at udvide bevidstheden og vise dig vejen hjem, så du genfinder din sandhed og din sjæls visdom.

Jeg formidler og healer med udgangspunkt i lyset og kærligheden som den højeste guddommelige energi og kraft. Vil du have besked om næste Lyscirkel, kan du følge med på Instagram og Facebook.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lyscirkel – livestream”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Du kunne også være interesseret i...

lyscirkel // livestream
Lyscirkel – livestream
175 kr.