LysCirkler online

199,00 kr.

LysCirkel er et lysende og powerfuldt energifelt, der transformerer dine energier til en højere og lettere frekvens. Den hæver dig ud af begrænsende overbevisninger omkring dig selv og livet samt fysiske og mentale smerter.

Energierne arbejder i forskellige lag af din bevidsthed og altid kun ud fra det sted, du er klar til at vække, aktivere, opløse, forløse, modtage, transformere og åbne dig imod lige nu.

Tema for næste LysCirkel online:
p.t. ingen planlagt

Dato: p.t. ingen planlagt
Tidspunkt: 
Sted: online på Zoom live og replay. Du modtager et link sammen med ordrebekræfelsen.

Det guidede energi- og lysarbejde varer ca. 30 min., så der er plads til spørgsmål og vejledning efterfølgende, for de, der ønsker det.

Varenummer (SKU): LC01 Kategori: Tags: , , , ,

Beskrivelse

LysCirkler

LysCirkler er kærlige og nærende energifelter, hvor vi arbejder med lyset og kærligheden, som den højeste Guddommelige energi og kraft, som vi alle er en del af – og som er en del af os.

For at:

  • opgradere dine energier
  • åbne dit hjerte
  • styrke dit lys og
  • vække din sjæl

Der opstår en helt særlig energi, når vi arbejder med lyset og energierne i et fællesskab. Energierne forstærkes af det, vi hver især bringer med.

Hver LysCirkel arbejder og tager udgangspunkt i et tema eller en indre tilstand som kan transformeres

Sådan foregår LysCirkler online:

Energi- og lysarbejdet foregår og opstår igennem min stemme og den guidning og det energifelt, jeg skaber og åbner til i samarbejde med opstegne mestre, engle og ærkeengle, stjerneenergier og stjernefolk, Gaia/Moder Jord og andre lysvæsener fra højere bevidstheder i de kosmiske og galaktiske lag.

Jeg – og enegierne – arbejder altid for dit højeste bedste og ud fra det sted, du er klar til at modtage, åbne dig imod og transformere i.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “LysCirkler online”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Du kunne også være interesseret i...