Lysrejse & bevidsthedsløft // lydfil

179,00 kr.

Lysrejse & bevidsthedsløft med kærlige og blide guidninger ind i et kraftfuldt og højt vibrerende energifelt, der højner frekvensen i din krop, udvider din bevidsthed og bringer dig nærmere din oprindelsesform og højere lag af kosmisk bevidsthed.

I denne guidede formidling får vi blandt andet hjælp af ærkeenglen Metatron og den opstegne mester Melchizedek til at sætte os fri af vores familie og slægtshistorie. Vi får mulighed for at forløse gammel karmisk energi og bryde dybe mønstre og transformere ind i en ny form og energistruktur. Du føres på en rejse ud i højere lag af din bevidsthed. Til et møde med din sjæl, dit hjem. Med åbninger til et budskab fra din sjæl.

Du får video fra livestream samt 3 individuelle lydfiler, du kan downloade:

1) introduktion af energifelter, bevidsthed og dimensioner samt hvordan du kan arbejde med dem
2) den guidede formidling med Lysrejse & bevidsthedsløft
3) afsluttende bemærkning til tiden efter energiarbejdet

Dette er en lydfil, som du downloader til din telefon / pc / tablet.

Varighed: 43 minutter

Lyt med her og hør om min stemme og formidlingen er noget for dig:


Hold øje med din indbakke (og spammappe), da du modtager en mail med din bestilling incl. link til formidlingen.

Beskrivelse

Lysrejse og bevidsthedsløft er en guidet formidling, jeg har lavet i samarbejde med de højeste frekvenser i de kosmiske bevisthedslag. Du guides ind i åbninger til højere lag af din bevisthed. Skridt for skridt bringes du i samhørighed med din sjæls oprindelse. Dit hjem. Sjæle møde er kærlige og blide guidninger ind i et kraftfuldt og højt vibrerende energifelt, der højner frekvensen  i din krop og bringer dig nærmere din oprindelsesform og din kosmiske bevidsthed.

I denne guidede formidling får vi blandt andet hjælp af ærkeenglen Metatron og den galaktiske bevidsthed Melchizedek til at sætte os fri af vores familie og slægtshistorie. Vi får mulighed for at forløse gammel karmisk energi og bryde dybe mønstre og transformere ind i en ny form og energistruktur. Du føres på en rejse ud i højere lag af din bevidsthed. Til et møde med din sjæl, dit hjem. Med åbninger til et budskab fra din sjæl.

Energien er kraftig og powerfuld og transformerer dine energier til en højere og lettere frekvens. Den hæver dig ud af begrænsende overbevisninger omkring dig selv og livet samt fysiske og mentale smerter.

Jeg stiller mine energifelter til rådighed for højere lag af bevidsthed, som jeg formidler fra. Som altid arbejder energierne for dit højeste bedste og ud fra det sted, du er klar til at modtage, åbne dig imod og transformere i.

Jeg formidler og arbejder igennem min sjæl i samarbejde med opstegne mestre, engle og ærkeengle, stjerneenergier og stjernefolk, Gaia og andre lysvæsener fra højere bevidstheder i de kosmiske og galaktiske lag.

Lysrejse & bevidsthedsløft er transmitteret live på Zoom. Du kan lytte til forklaring på bevidsthed, energifelter og dimensioner her.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lysrejse & bevidsthedsløft // lydfil”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Du kunne også være interesseret i...

lysrejse & bevidsthedsløft
Lysrejse & bevidsthedsløft // lydfil
179,00 kr.
X

Glemt adgangskode?

Tilmeld dig