Nepal perlearmbånd

159,00 kr.

Nepal perlearmbånd med god karma og energi. Unikke armbånd lavet af tynd bomuldssnor og små fine glasperler.

Perlearmbåndene rulles på over hånden og ned på håndledet. Derfor passer de, de fleste arme.

Nepal perlearmbånd er håndlavet af kvindelige håndarbejdere i en lille butik – Lifted Hopes – i Bhaktapur i Nepal. Ved at købe et perlearmbånd får du mere end et unikt smykke – du giver nemlig magten tilbage til de kvindelige arbejdere med ordentlige arbejdsforhold og en fair løn, så de kan forsøge sig selv og skabe et anstændigt liv for sig selv og deres familie.

Beskrivelse

Nepal perlearmbånd er håndlavet af kvinder i en lille butik – Lifted Hopes – i Bhaktapur i Nepal. Liftes Hopes har som mission at komme udnyttelse og dårlige arbejdsforhold og underbetaling til kvinderne til livs og skaber i stedet ordenlige rammer og fair løn for deres omhyggelige og kreative håndarbejdere.

Nepal perlearmbånd:

Lifted Hopes-butikken er mere end bare et sted, der fremstiller armbånd og sælger dem. Det er et sted, der udsender et budskab om, at billig arbejdskraft aldrig kan retfærdiggøres – uanset hvordan man ser på det.

Liftes Hopes har etableret et miljø, hvor kvinder kan tjene den type løn, de fortjener, men det går så meget længere. Alt overskud, som Lifted Hopes tjener, deles ligeligt. Med andre ord er der ikke plads til at kæmpe eller konkurrere. Der er konstant forståelse, støtte og motivation mellem kvinderne. Lifted Hopes repræsenterer et sted, hvor de kan fortsætte med at forsørge sig selv og hæve sig over deres geografiske og sociale udfordringer. Der er endda en nødfond til rådighed, bare hvis en af ​​kvinden har et desperat behov for penge.

Ved at støtte denne smukke proces styrker du de kvindelige håndarbejdere i Nepal. Hvert armbånd, du køber direkte fra Lifted Hope, kommer med en historie om håb, fordi disse kvinder har en stemme, en personlighed og et ansigt. Mens du forbedrer din stil med disse smukke armbånd i høj kvalitet fra Nepal, kan du se dig selv som en person, der gendanner troen på menneskeheden.

Yderligere information

Vægt15 g

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Nepal perlearmbånd”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Du kunne også være interesseret i...

Nepal perlearmbånd
Nepal perlearmbånd
159,00 kr.
X

Glemt adgangskode?

Tilmeld dig