Online healing meditation forløb

300 DKK

Online healing meditation forløb der dæmper indre støj og stress og balancerer dit indre, så du bedre kan mærke dig selv, din mening og din intuitive stemme.

Healing meditationer fører jeg dig på en indre rejse, som giver dig indsigt, forløsning og healing – i det tempo der passer dig. Healing meditationer indbyder dig til ro, nærvær og fordybelse og støtter dig i forløse blokeringer og hjælper til indre balance og indsigt. Det hele findes her. I dit indre.

Du er med live online hver 14. dag kl. 17-17.30 og/eller du lytter og arbejder med video af healing meditationen efterfølgende, når det passer dig. Energien er den samme.

Varenummer (SKU): HMO-02 Kategorier: , Tags: , , ,

Beskrivelse

Online healing meditation forløb – 5 gange 30 minutters live online sessioner på Zoom hver 14. dag og/eller du lytter og arbejder med healing meditationen efterfølgende, når det passer dig. Energien er den samme. Efter hver sessioner modtager du en lydfil på mail med vejledning til, hvordan du arbejder videre med healing energien i de efterfølgende 14 dage samt link til video, så du kan lytte til healing meditationerne flere gange og så ofte, du føler kaldet til det.

Online healing meditation forløb fører dig på en indre rejse, som giver dig indsigt, forløsning og healing – i det tempo der passer dig. Healing meditationer indbyder dig til ro, nærvær og fordybelse og støtter dig i forløse blokeringer og hjælper til indre balance og indsigt. Det hele findes her. I dit indre.

Du bliver guidet til at tage dig blidt, kærligt og omsorgsfuldt af dig selv. Det skaber ro indeni og plads til at være dig. Du kan bedre lytte til dig selv og tage små skridt til de forandringer, du ønsker dig.

Meditationerne er kanaliseret og guidet på dansk med hjælp fra mine åndelige vejledere, lyset og universet. Indholdet variere fra gang til gang. Der er skøn healingmusik til, der forstærker og støtter dig under healing meditationen.

Du skal bruge Zoom til online live sessionerne. Du kan downloade Zoom til til pc/tablet/telefon her.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Online healing meditation forløb”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Du kunne også være interesseret i...

Healing meditation forløb online
Online healing meditation forløb
300 DKK