Personligt kanaliseret budskab og healing (lydfil)

450 DKK

Personligt kanaliseret budskab & healing er åndelige budskaber fra en fælles højere bevidsthed, der støtter dig på din vej i livet.

Du får 30 minutters lydfil fyldt med kærlige kanaliserede budskaber og healing – kun til dig.

Leveringstid: 1-4 hverdage

 

 

 

 

Varenummer (SKU): PKB01 Kategorier: , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Personligt kanaliseret budskab er en 30 minutters lydfil fyldt med kærlige kanaliserede budskaber og healing – kun til dig.

En kanalisering er en formidling af kærlige budskaber og vejledning, hvor jeg stiller mig til rådighed som kanal og formidler. Igennem mit kronechakra rejser jeg til en højere bevidsthed, hvorfra jeg kanaliserer og formidler åndelige budskaber, beskeder og vejledning til dig.

Kanaliserede budskaber handler om det større perspektiv og arbejder fra et højere bevidstheds plan, der søger at vise dig dit største og mulige potentiale, sætter dig i et kærligt lys og altid arbejder for dit højeste bedste – nu og i fremtiden.

Hvad får du ud af et personligt kanaliseret budskab: 

Personligt kanaliseret budskab og healing fylder dig op med kærlig energi, der giver dig større afklarethed og indsigt omkring dig selv og dit liv. Formålet er du ser dig selv og dine muligheder i et nyt og kærligt lys.

Du får indsigt fra et højere bevidsthedplan. Det viser dig vejen til et liv i balance med den, du dybtfølt er i din kerne. En kanalisering arbejder med en højfrekvent energi der –  udover budskaberne – også kommer med en kærlig healing energi.

Du kan læse mere om kanaliserede budskaber her.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Personligt kanaliseret budskab og healing (lydfil)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Du kunne også være interesseret i...

Personligt kanaliseret budskab
Personligt kanaliseret budskab og healing (lydfil)
450 DKK