Sjæle læsning – personlig lydfil

550 DKK

Sjæle læsning på lydfil med ca. 30 minutters budskaber, der belyser den du er i dit hjerte. Lydfilen indeholder dit livsformål, dit potentiale, dine muligheder og dine unikke evner og sjæls talenter samt eventuelle ubalancer, der holder dig tilbage. Yderligere får du en vejledning med de næste skridt til at forbinde dig til dit hjerte og dit lys.

Du vil modtage lydfielni løbet af 1-4 hverdage fra bestillings dato.

Varenummer (SKU): OP01 Kategori: Tags: , , , ,

Beskrivelse

Sjæle læsning – hvem er jeg viser dig vejen til dit hjerte og din indre visdom og giver dig svar på, hvem du er – set i lyset af din sjæl. Det støtter dig at finde mening og retning for dig, så du skaber det liv, du drømmer om.

Sjæle læsning er budskaber fra universet og din sjæl omkring det sted du er i livet lige nu. Det er en afklaring af dit livsformål, din rolle, dine unikke evner, dine muligheder og dit potentiale – set i lyset af din sjæl. Det forbinder dig til dit hjerte og din indre visdom.

Du får en dybere indsigt i meningen med dit liv og den du er i dit hjerte. Du får indblik i din sjæls rejse på jorden, så du ser dig selv og dit liv i et nyt lys.

Læs mere om sjæle læsning her.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sjæle læsning – personlig lydfil”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Du kunne også være interesseret i...

sjæle læsning
Sjæle læsning – personlig lydfil
550 DKK