Sjæle retreat // Vækkelse af sjælen og opvågning til lyset

6.750,00 kr.

Sjæle retreat // Vækkelse af sjælen og opvågning til lyset med fokus på din personlige rejse med healing, forløsning og opvågning til lyset. En rejse, hvor du skaber en sund og stærk kontakt til din sjæl. Din indre sandhed. Din essens. Dit hjerte og alt det, der er dig.

Dato: 18.-21. maj 2023
Sted: Stensbæk Højskole, Stensbækvej 29, 6510 Gram
Antal deltagere: min. 6 og max. 10
Tilmeldingsfrist: senest 2. maj 2023
Betaling: Du betaler ved tilmelding. Kontakt mig, hvis du har et ønske om at betale i rater. 

I prisen er inkluderet fuld forplejning og overnatning i enkeltværelse. Alle madvarer og drikkevarer er økologiske og af bedste kvalitet. 

8 på lager

Beskrivelse

Sjæle retreat // Vækkelse af sjælen og opvågning til lyset

Fokus vil være på din personlige rejse med healing, forløsning og opvågning til lyset, så du skaber en sund og stærk kontakt til din sjæl. Din indre sandhed. Din essens. Dit hjerte og alt det, der er dig.

Retreatet holdes på STENSBÆK HØJSKOLE.  Det er et helt unikt sted med sjæl og med den skønneste natur lige uden for døren.

Indholdet på sjæle retreat:

Min rolle er at facillitere tid og rum og guide dig på rejsen med at heale og forløse i din fysiske form, så du skaber en sund og stærk kontakt til din sjæl. Din indre sandhed. Din essens. Dit hjerte og alt det, der er dig. Og herfra skaber og lever du dit liv ud fra en dyb forankring og ren sandhed i dig.

Vi vil arbejde med guidet energi, lys- og bevidsthedsarbejde, naturens magi & kraft, det livgivende åndedræt, blide bevægelser igennem meditativ yoga (hvor alle kan være med), være i stilhed – sammen og hver for sig og dele oplevelser og erkendelser i et trygt og ligeværdigt fællesskab.

Vi arbejder i flow med energierne, så hvad der præcist folder sig ud afhænger af gruppens sammensætning. Min erfaring er, at grupper altid opstår præcist som de skal – i indbyrdes harmoni og balance. Og energien arbejder altid ud fra det højeste bedste for alle.

Ud over det bliver du forkælet med lækker, hjemmelavet morgenmad, frokost og aftensmad (og det løse ind imellem) lavet af økologiske råvare af bedste kvalitet. Alle måltider er vegetariske og tilberedt med omhu og kærlighed.

Det praktiske:

Overnatning: i enkeltværelse med opredt seng. Er I flere, der ønsker at dele værelse, så giv mig endelig besked om det. Der er toilet og bad på gangen, som deles med 1-2 andre gæster.

Forplejning: morgenmad, frokost, aftensmad (og det løse ind imellem). Alle madvarer og drikkevarer er økologiske og af bedste kvalitet. Stensbæk Højskole er kødfri og alle måltider er vegetariske og tilberedt med omhu og kærlighed.

Rammerne på Stensbæk Højskole:

Stensbæk Højskole er et gammelt, charmerende sted med masser af historie og sjæl. Omgivelserne er helt fantastiske. Højskolen er omgivet af en stor have og udover smukke træer og skønne blomsterbede, er der en stor regenerativ nyttehave, som Stensbæk bruger i deres måltider, så vidt det er muligt.

I Stensbæk Plantage kan du udforske eller bare nyde den unikke natur. Her finder du blandt andet varieret skov, søer, åer og de største klimper i verden.

Der er masser af udenomsplads på og omkring højskolen, hvor der er mulighed for skovvandring, en gåtur eller blot at sidde og være et med naturen og dens ro. Du kan læse mere om Stensbæk Højskole her.

Generelt om mine sjæle retreats:

Sjæle retreats har det overordnede formål at transformere dine energier og integrere lyset og din sjæls højeste bevidsthed i din krop.

Der er fokus på at opnå indre stilhed. I stilheden skaber du en dyb og tæt kontakt til dit hjerte og din sjæl. Herfra lytter du til din sjæls stemme, så du lever og skaber et liv i harmoni med din sjæls kald og en dybere mening i dig.

På sjæle retreats er der rum til:

  • stilhed
  • nærvær
  • fordybelse
  • udvidelse af sjæls bevidstheden
  • dybere og renere kontakt til din sjæl
  • snakke og erfaringsudveksling med andre på samme rejse

Læs mere om sjæle retreats her

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sjæle retreat // Vækkelse af sjælen og opvågning til lyset”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Du kunne også være interesseret i...

sjæle retreat
Sjæle retreat // Vækkelse af sjælen og opvågning til lyset
6.750,00 kr.