Sjælskontakt

Sjælskontakt meditationen guider dig ind i mødet med din sjæl og dit sjælslys. Formålet er at skærpe din fornemmelse for din sjæl og styrke din kontakt til dig selv og dit sjælslys.

Dette er en lydfil, som du downloader til din telefon / pc / tablet.

Varighed: 30 minutter

Musik: Music by Christopher Lloyd Clarke. Licensed by Enlightened Audio

Lyt med her og hør om min stemme og meditationen er noget for dig:

Beskrivelse

Sjælskontakt meditationen guider dig ind i mødet med din sjæl og dit sjælslys. Formålet er at skærpe din fornemmelse for din sjæl og styrke din kontakt til dig selv og din sjæl.

Du bestemmer selv om du sidder op eller ligger ned. Uanset,så gør det så behageligt for dig selv som muligt. Lad dig føre af energien og musikken.

Det tekniske for lydfilen “Sjælskontakt”:

“Sjælskontakt” er en lydfil, som du downloader til din telefon, din pc eller din tablet. Sørg for du har en god og stor internetforbindelse, så du har plads nok til at downloade lydfilen. Hvor og hvordan dit medie gemmer en lydfil er der lige så mange forskellige måder til, som der er telefoner, pc’er og tablets. Så sæt dig gerne ind i, hvordan din telefon / pc / tablet virker, inden du går i gang med at downloade lydfilen.

Du køber én licens til healing meditationen – det betyder, det er din og din alene. Det er kun dig, der har købt 1 rettighed til at lytte til den.

Læs mere om sjælen og den forankring her.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sjælskontakt”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Du kunne også være interesseret i...

sjælskontakt
Sjælskontakt