Skytsengel & åndelige vejleder // lys & kærlighed

89 DKK

Skytsengel og åndelig vejleder meditation guider dig ind i lyset i dit hjerte og ind i mødet med din skytsengel og åndelig vejleder. Skytsengel og åndelig vejleder meditation hjælper med at åbne dit hjerte og giver dig fred indeni. Har du spørgsmål, du søger svar på, så bed din skytsengel og åndelige vejleder vise dig vejen og give dig de svar, du søger.

Lydprøve:

Music by Christopher Lloyd Clarke. Licensed by Enlightened Audio.

Dette er en lydfil, du downloader så du kan lytte igen og igen. Vær opmærksom på, det virker bedst at downloade lydfilen til en pc. Hvis du downloader til telefon eller Apples produkter, skal du selv sætte dig ind i, hvordan det virker. 

 

Beskrivelse

Skytsengel og åndelige vejleder meditation // lys & kærlighed

Skytsengel og åndelig vejleder meditation guider dig ind i lyset i dit hjerte og ind i mødet med din skytsengel og åndelige vejleder. Healings meditationen hjælper med at åbne dit hjerte og giver dig fred indeni.

Som udgangspunkt er det en øvelse i bevidst at skabe kontakt og give dig en fornemmelse af, hvem din skytsengel og åndelige vejleder(e) er. Vær herefter åben og nysgerrig på, hvad der sker.

Start gerne skytsengel og åndelig vejleder meditation med en bøn. Bed om hjælp fra din skytsengel og åndelige vejleder. Du kan bede om præcist det, du har brug for under meditationen, for at kunne skabe kontakt og fjerne eventuelle blokeringer.

Jeg anbefaler dig at bruge æteriske olier til:

til at forstærke og støtte energien i din healings meditation og dit arbejde med at balancere dit indre.

Til denne healings meditation er frankincense (åbner det 3. øje), jasmin (hjerteåbner) og enebær (forankring i din kerne) med til at forstærke og støtte din oplevelse og den healing, der sker under meditationen. Brug de æteriske olier fortyndet i vand i en aromalampe. Bland olierne sammen – 3 dråber af hver.

Du bestemmer selv om du ligger eller sidder til denne meditation. Gør det så behageligt for dig selv som muligt, så du kan holde den samme stilling under hele meditationen. Meditationen varer 35 min. og afsluttes med en ringetone.

Music by Christopher Lloyd Clarke. Licensed by Enlightened Audio

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Skytsengel & åndelige vejleder // lys & kærlighed”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Du kunne også være interesseret i...

skytsengel og åndelig vejleder meditation
Skytsengel & åndelige vejleder // lys & kærlighed
89 DKK