Spirit animal tarotkort // Colette Baron-Reid

279,00 kr.

Spirit animal tarotkort af Colette Baron-Reid med flotte illustrationer af kraftdyr – naturens åndelige energi. Kortene opfordrer dig til at forbinde dig til ånden i dig igennnem kraftdyrernes energi.

Naturens åndelige energier kommer til udtryk igennem kraftdyr, der har meget at forælle og deres sprog formidler Colette Baron-Reid så fint i dette smukke tarotkort sæt ”Animal Spirits”.

Hvert kort giver dig indsigt i denne visdom og hjælper dig til at navigere bedre i dit liv og sætte dig ud over de forhindringer og begrænsninger du oplever og i stedet flytte dit fokus over på uendelige potentiale.

De 68 kort i Spirit Animals tarotkortsættet repræsenterer de højeste åndelige energier hos de forskellige dyr, insekter, fisk og fugle.

Antal kort: 68
Sprog: engelsk
Guidebog: ja

Ikke på lager

Varenummer (SKU): CB01 Kategori: Tags: , , , ,

Beskrivelse

Spirit animal tarotkort af Colette Baron-Reid

Naturens åndelige energier kommer til udtryk igennem kraftdyr, der har meget at forælle og deres sprog formidler Colette Baron-Reid så fint i dette smukke tarotkort sæt.

De opfordrer os til at genvinde vores dybeste sandhed – at vi alle er forenet i Ånden, forbundet med alle levende væsener her på jorden i en fælles højere bevidsthed.

Hvert kort giver dig indsigt i denne visdom og hjælper dig til at navigere bedre i dit liv og sætte dig ud over de forhindringer og begrænsninger du oplever og i stedet flytte dit fokus over på dit uendelige potentiale.

De 68 kort i tarotkortsættet repræsenterer de højeste åndelige energier hos de forskellige dyr, insekter, fisk og fugle.

Hvert dyr har en unik arketypisk symbolik, en universel betydning, der indeholder et budskab om dyb, vedvarende transformation og sandhed. Der følger en guidebog med tarotkortsættet.

Spirit animal tarotkort er udgivet af Colette Baron-Reid. Få en smagsprøve online på Spirit animal tarotkortene her.

Yderligere information

Vægt575 g

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Spirit animal tarotkort // Colette Baron-Reid”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Du kunne også være interesseret i...