Spirituel café Kolding

145 DKK

Spirituel café er et fællesskab til dig, hvor du i uformelle og trygge rammer, kan finde inspiration og opdage og udforske de spirituelle og åndelige sider af livet, så du finder din mening med livet.

Du får et fællesskab med andre som dig, der er nysgerrig på de spirituelle og åndelige sider af livet. Du får nye dimensioner på livet og udvider din bevidsthed om din egen spiritualitet og det spirituelle og åndelige univers. Du finder ud af, hvad du tror på og får svar på hvad spiritualitet er og hvad det betyder for dig. Du får inspiration til, hvordan du bruger dine spirituelle sider og hvilken plads det har i din hverdag.

Sted: H C Ørsteds Vej 16, 6000 Kolding

Tidspunkt: alle dage kl. 19-20.30

Ryd

Beskrivelse

Spirituel café Kolding er 1, 5 time med samtaler om livet og det at være menneske set i et spirituelt og åndeligt lys. Én gang i måneden deljer jeg min viden, erfaring og indsigt som inspiration og inviterer nogle gange andre ind til foredrag og vidensdeling. Der er forskellige emner og temaer på programmet. F.eks. tro, mening med livet, eksistens og åndelighed, kærlighed, lykke, hjertets visdom, relationer.

Du deler dine indsigter og erfaringer og/eller stiller spørgsmål og får svar omkring det spirituelle univers, det at være menneske og et åndeligt væsen og hvordan du forener de to sider af livet. Du kan også bare lytte. Alt sammen med det formål at støtte dig i at finde en større sandhed i dig, hvor du finder din mening og retning i livet. Læs mere om spirituel café Kolding her.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Spirituel café Kolding”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Du kunne også være interesseret i...

spirituel café Kolding
Spirituel café Kolding
145 DKK