fbpx

Spirituel vejledning online

875 DKK

Spirituel vejledning online er dit trygge og uformelle rum til at opdage og udforske dine spirituelle sider for at gøre dig klogere på dig selv, dit potentiale og dine muligheder, så du finder retning og mening i dit liv.

Vi mødes online via Zoom, Skype, Messenger eller telefon. Du bestiller din tid her.

Varenummer (SKU): SVO01 Kategori: Tag:

Beskrivelse

Spirituel vejledning online.

Med spirituel vejledning online:

Øger du din bevidsthed om din egen spiritualitet og det spirituelle univers og den hjælp og støtte der er at hente her. Du får inspiration og støtte til at følge din spirituelle vej. Du bliver bevidst om nye muligheder i dit liv og flere ressourcer i dig selv. Du får en retning og en vej du kan følge. Du får svar på hvordan du bruger det spirituelle univers til din personlige og spirituelle udvikling.

Spirituel vejledning online er 1 time med en blanding af samtale og spirituel vejledning, der giver dig afklaring omkring din spiritualitet, dine spirituelle evner, hvordan du bruger dine evner samt dit potentiale og dine muligheder. Du sidder i trygge rammer hjemme hos dig selv og vi mødes online via Zoom, Skype, Messenger eller telefon. Den platform som passer dig bedst.

Du får råd til, hvordan du bevidst arbejder med din spiritualitet, så du finder din mening og retning i livet.

Formålet er at styrke din kontakt til dit indre og øge din bevidsthed om det spirituelle univers og den hjælp der er at hente her til din personlige og spirituelle udvikling.

Jeg optager vores online møde og sender dig efterfølgende lydfilen og efterfølgende sender til dig.

Læs mere her.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Spirituel vejledning online”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Du kunne også være interesseret i...

spirituel vejledning online
Spirituel vejledning online
875 DKK