Universel lys og healing // meditation

89 DKK

Universel lys og healing meditation hjælper dig med at blive forenet med universet, hvor du modtager healing fra det det universelle healings lys. Lyset hjælper dig med healing af tidligere smertefulde oplevelser og erindringer og løfter dig ud af dem og op i en højere og renere energi.

Universel lys og healing meditation varer 38 min.

Lydprøve:

Music by Christopher Lloyd Clarke. Licensed by Enlightened Audio.

Dette er en lydfil, du downloader så du kan lytte til den igen og igen. Vær opmærksom på, det virker bedst at downloade lydfilen til en pc. Hvis du downloader til telefon eller Apples produkter, skal du selv sætte dig ind i, hvordan det virker. 

 

Beskrivelse

Universel lys og healing meditation. I denne meditation bliver du forenet med det store univers og modtager lys og healing fra gud og universet. Lyset hjælper dig med healing af tidligere smertefulde oplevelser og erindringer. Det løfter dig ud af dem og op i en højere og renere energi.

Samtidig bliver du hjulpet til at forankre de lyse energier i din hverdag. Og du får skabt jord- og himmelforbindelse i dit hjerte. Du får mulighed for at møde din sjæl og din åndelige vejleder.

Jeg anbefaler dig at bruge æteriske olier til universel lys og healing meditation

til at forstærke og støtte energien i din healings meditation og dit arbejde med at heale og balancere dine indre tilstande.

Til meditationen kan blandingen af de æteriske olier geranium (skaber forbindelse til dit følelsesliv og healer dit hjerte), appelsin (beroliger/balancerer harachakraet, øger frihedsfølelsen og livsglæden), kamille (beroliger solar plexus chakraets kontrol, frygt og angst) og merian (styrker evnen til indre selvhjælp) hjælpe til at forstærke og støtte din healing og meditation, så du opnår bedre resultater. Brug 2-3 dråber af hver fortyndet i vand i en aromalampe. Herfra spreder olierne og deres virkning sig til rummet omkring dig.

Music by Christopher Lloyd Clarke. Licensed by Enlightened Audio.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Universel lys og healing // meditation”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Du kunne også være interesseret i...

universel lys og healing meditation
Universel lys og healing // meditation
89 DKK