Work your light // Rebecca Campbell

199,00 kr.

Work your light tarotkort af Rebecca Campbell.

Leder du efter et øjeblikkeligt svar fra din intuition, vejledning til at træffe en beslutning eller en dybere kontakt til din sjæls hvisken, er disse smukke og unikke tarotkort fra Rebecca Campbell et perfekt værktøj til at hjælpe dig med at arbejde med dit lys.

Work your light tarotkort er skabt for at hjælpe dig med at skinne dit lys. Work your light tarotkort lærer dig at skabe forbindelse til din intuition, så du begynder at leve et liv i overensstemmelse med den, du virkelig er.

Hvert suåer flotte kort er en døråbning til din egen indre vejledning og de er skabt og kanaliseret for at hjælpe dig til handling, til at huske, til aktivering og som hjælp til en direkte dialog med din sjæl, Jorden og det store mysterium.

Antal kort: 44
Sprog: engelsk
Vejledning: ja

Ikke på lager

Varenummer (SKU): RC01 Kategori: Tags: , , ,

Beskrivelse

Work your light tarotkort af Rebecca Campbell.

Er du klar til at arbejde med dit lys? Personligt synes jeg, det er nogle af de flottesste tarotkort jeg har set. Dette smukke tarotkort sæt er med 44 kort er kanaliseret og skabt for at hjælpe dig med skinne dit lys – blot ved at være dig. Ved at arbejde med de 5 typer kort og skabe forbindelse til din intuition begynder du at leve et liv i overensstemmelse med den, du virkelig er.

Work your light tarotkort indeholder 5 typer kort:

Bekræftelseskort giver et hurtigt hit af øjeblikkelig vejledning.

Forespørgselskort hjælper dig med at indstille dig på din sjæls hvisken.

Handlingskort guider dig til hvilken handling du kan tage.

Aktiveringskort vækker healing i dig.

Transmissionskort forbinder dig med støttende energier.

Den medfølgende vejledning indeholder dybdegående betydninger for hvert af de 44 kort og fortæller, hvordan du kan indstille dine kort, aktivere plads til din sjæl inden du begynder at arbejde, oprette forskellige kortopslag og give kort læsninger til andre mennesker.

Når du arbejder med kortene, opdager du, at din intuition øges, din sjæls stemme bliver højere, og du er i stand til dybt at omfavne det arbejde, du kom her for at udføre.

Kortene er skabt i et samarbejde mellem Rebecca Campbell og Danielle Noel.

Yderligere information

Vægt425 g

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Work your light // Rebecca Campbell”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.