Kosmisk og galaktisk visdom

I de kosmiske og galaktiske lag møder vi os selv i en renere form. Mere bevidste om livets sammenhænge og muligheder. Vi opdager en dybere kontakt i os selv. Vores oprindelsesform. Vores lys og ikke mindst vores hjem.

Vores tids muligheder:

Dette er min sandhed, som jeg oplever den.

Vi – som menneskehed og individer – står i en tid med store skifte i energi og bevidsthed. Nye dimensioner og lag af bevidsthed er åbnet for os. Vi har mulighed for en stærkere sjæls kontakt og er givet muligheden for at sætte vores sjæl  fri igennem forløsning af traumer, sjælskarma og karma i fællesbevidstheden.

Ingen svar er givet på forhånd. Hvor det fører os hen, ved vi endnu ikke helt. Det kræver noget nyt af os og vi må lære at være mennesker på nye og mere givende måder. I langt større harmoni med den jord og det univers, vi er en del af. Det er min sandhed, som jeg oplever det i mit perspektiv – i hvert fald lige nu.

Jeg ser mig selv som formidler og facillitator i den tid, vi står i.

Dedikation og transformation:

Det kræver et dedikeret og vedholdende indre energiarbejde at transformere dybt og udvide bevidstheden imod og integrere de kosmiske og galaktiske lag af bevidsthed. Det tager tid og der er ingen genveje eller nemme løsninger. Vi må gå hele vejen. Det er et valg vi træffer – igen og igen – med de skridt og i det tempo, vi kan være med til.

Jeg har mærket på min egen krop, hvordan det føles, når vi overgiver os og siger ja tak, så sker der de vildeste ting, vi på ingen måde kan forestille os med vores fantasi. Jeg kender ingen ord, der til fulde kan forklare. Det er en tilstand, som vi selv oplever og lever i vores egen sandhed.

ann meier

Min rejse:

Siden sommeren 2022 har min personlige transformation taget fart. Det startede med en tydelig besked om at sætte mig i 30 dage for at kanalisere. Hvad jeg skulle med det eller hvor det skulle føre mig hen vidste jeg intet om. Havde måske en fornemmelse af, det skulle blive til en bog. Jeg har opdaget, det kun er et skridt på min vej.

Det blev starten på den vildeste rejse for mig,da jeg begyndte bevidst at åbne mig for og kommunikere med opstegne mestre og højere lag af bevidsthed. Senere er de galaktiske bevidstheder kommet til. Det er det mest syrede og til tider også overvældende at opleve. Og det mest fantastiske og fredfyldte.

Jeg kender ikke svarene på forhånd. Hvor det skal føre mig hen eller hvad jeg skal med det – det ved jeg ikke helt endnu. Men jeg øver mig. Går vejen. Opdager, erkender, erfare og lærer undervejs.

Den viden og indsigt bringer jeg ind i mit møde med dig. Enten i et 1:1 møde eller i mit online univers.

Min rolle:

Jeg formidler og facilliterer transformation af bevidsthed og integration af kosmisk og galaktisk visdom.

Vi er alle ligeværdige sjæle på rejse i det fysiske liv. Min rolle er at vise vejen.

Vil du tage skridt på den rejse med mig, vil jeg elske at følges og gå vejen med dig, så længe det giver mening for dig.

Enten i et 1:1 møde fysisk hos mig, på zoom eller i mit online univers (under opbygning).

Lysvejen // 1:1 møde

Energi- og bevidsthedsarbejde i et kraftfuldt og højt vibrerende energifelt, der transformerer frekvensen i din krop og åbner dig imod dit hjem, så du – i én bevægelse af gangen – integrerer din højeste – galaktiske – bevidsthed ind i dit fysiske liv.

Varighed & priser:

1 time hos mig // 900 kr.
1,5 time hos mig // 1.250 kr.
1 time på zoom // 900 kr.

Det gyldne Krystalpalads // Online univers under opbygning

Vælg det rum der passer til dig, der hvor du er lige nu. Du kan altid skifte, som det passer med din rejse og det du er klar til.

Transformation & bevidsthedsløft

Rum 2 // 125 kr. pr. måned
3 gratis prøvedage

Rum 2 inviterer til at hæve frekvensen, så kroppens vibration svinger i takt med den højeste kosmiske bevidsthed – skabelseskraften.

Vi åbner imod højere lag af bevidsthed og bevæger os ind i nye dimensioner.

Sammen skaber vi en ny tid på jorden og transformerer højere lag af vores bevidsthed ind i det fysiske liv

  • Guidede formidlinger til aktivering, vækkelse og åbning af bevidsthed – nye kommer løbende til
  • Livestream LysCirkel (MED LINK) (ca. 4 x årligt) samt arkiv af tidligere livestreams
  • Samlingspunkt – online fællesskab til at dele, inspireres, spørge og møde andre på samme rejse

Plus adgang til rum 1

]

Der er ingen binding og du kan til hver en tid opsige dit medlemskab. Læs her hvordan du opsiger medlemskab.
Du betaler enten med dit kreditkort eller en PayPal konto. Betalingen sker igennem PayPal, som du efterfølgende modtager en mail fra.

Item added to cart.
0 items - 0,00 kr.
X

Glemt adgangskode?

Tilmeld dig