Workshops + uddannelse

Når vi sætter os ind i en større sammenhæng, ser vi os selv og livet i et nyt lys og et større perspektiv. Vi udvider vores bevidsthed og kan ændrer vores opfattelse af os selv og vores potentiale. Det skaber nye muligheder og mere indre balance og glæde. Alle tilbud har som fokus at åbne og/eller heale dit hjerte og bringe dig tættere på din sandhed og den du er.

Only from the heart can you touch the sky.” Rumi

Spirituel åbning // Vejen til dit hjerte

Vejen til dit hjerte er et spirituelt forløb, der er tilrettelagt for at støtte dig med din spirituelle åbning, så du forbinder dig til din indre styrke og lyset i dit hjerte.

Læs mere

Spirituel udvikling // Lyset i dit hjerte

Lyset i dit hjerte er tilrettelagt for at støtte dig med din spirituelle udvikling og forbinde dig til dine unikke evner og muligheder.

Læs mere

Lysarbejder // spirituel uddannelse

For dig, der ønsker at forbinde dig til dit lys og arbejde fra din kerne af sandhed med at hjælpe jorden og menneskene til healing og balance.

Læs mere

Hvordan vælger du imellem Spirituel åbning – Spirituel udvikling og spirituel uddannelse?

SPIRITUEL ÅBNING:
for dig, der er ny og nysgerrig på det spirituelle univers. Her tager du de første skridt til at blive afklaret omkring, hvad spiritualitet er for dig og hvilken plads, det skal have i dit liv. Størstedelen på dette forløb er undervisning, dialog og en smule praktiske øvelser.

SPIRITUEL UDVIKLING:
for dig, der er allerede er afklaret omkring din spiritualitet og som gerne vil udvikle din spiritualitet og forbinde dig til dine spirituelle sanser, som vi arbejder en del med i praksis. På dette kursus er der skruet op for øvelser og praktik og mindre dialog.

SPIRITUEL UDDANNELSE:
for dig, der er klar til at tage dybere skridt ind i det spirituelle univers og arbejde med dig selv på et dybt plan – i et spirituelt lys. For dig der er klar til at forbinde dig til dit lys og tage dine unikke evner i brug. Både i teori og praksis.

Er du i tvivl?

Ring gerne til mig og få en snak på telefon 3060 4470. Læg en besked, hvis jeg er optaget, så ringer jeg retur til dig.

Item added to cart.
0 items - DKK